NEW YORKER, SINGLE AND FABULOUS

Romanttinen tyllimekko Pariisissa

Carrie Bradshaw on uskalias Manhattanin prinsessa, itsenäinen New York Starin kolumnisti, herkkä ja emotionaalinen haaveilija, moderni sinkkunainen ja estoton ja leikkisä fashionista. Carrie Bradshawn tyyli on kuitenkin tiukasti sidottu hänen persoonaansa ja tarinaansa, ei ole olemassa muotia ilman taustatarinaa tai hahmoa ilman designer vaatteita.

Carrie Bradshaw asuu klassisessa brownstone asunnossa Manhattanilla, Upper East Siden kaupunginosassa. Hänen kuvitteellinen osoitteensa on 245 East 73rd Street. Todellisuudessa ikimuistoinen portaikko vaihtui neljään kertaan sarjan aikana. Carrien asunto rakennettiin kuvauspaikalle, josta tuli melkein jokaisen sinkkunaisen unelma-asunto.

Asunto on intiimi ja viihtyisä, sisustus on sekoitus modernia ja kirpputoritavaraa, kirjoituspöytä ikkunan edessä, mukavalla pehmustetulla tuolilla, leveä sänky ja klassinen sängynpäätypenkki, pyöreä sohvapöytä, jonka ympärillä vintage tyylinen, eri parinen istuinryhmä, useita pöytälamppuja ja värikkäitä, kuvioituja mattoja. Kirjahylly muodostaa sängynpäädyn ja kulunut puutuoli toimii yöpöytänä. Sisustuselementtinä toimii myös lukuisat kirjat ja muotilehdet, joita on useissa hyllyissä sekä tasoilla, taulut ovat ryhmiteltyinä, osa ripustettuna seinälle, ja osa nojaa vapaasti seinään sivupöydän päällä. Oma huoneensa on käytävämäinen walk-in vaatekaappi, joka johtaa valkoiseen, metrolaatoitettuun kylpyhuoneeseen, jossa on klassinen amme ja muhkea vanhanaikainen, posliininen, kaksihanainen käsienpesuallas sekä kaksitasoinen, metallijalkainen vintage hylly, joka toimii meikkipöytänä.

”JUST TELL ME I’M THE ONE”

Black&White Ball, Badgley Mischka mekko

New Yorkin yössä Carrie bailaa trendikkäimmillä klubeilla ja rakastaa Cosmopolitan coctaileja, hän polttaa kuin korsteeni Malboro Lightseja ja tuhlaa rahansa kalliisiin designer vaatteisiin. Carrie rakastaa aamupäiviä paikallisessa kahvilassa parhaimpien ystäviensä kanssa, filosofoi rakkaudesta, seksistä ja deittauksesta kolumnissaan, mutta haaveilee siitä yhdestä ja ainoasta oikeasta sielunkumppanista, joka täydentää ja täydellistää elämän.

Carrien Charleston -look
Rakastuneena New Yorkissa, Ralph Laurenin puku

I’m someone who is looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient,consuming, can’t-live-without-each-other love.

Jäähyväiset, pliseerattu mekko ja Louboutin kengät

”I WOULD BY VOGUE INSTEAD OF DINNER – I FELT IT FED ME MORE”

Rakkaimmat Manolo Blahnik kengät

Carrie pukeutuu eleganttiin sifonkiin, tyttömäisiin tylliunelmiin, räikeisiin ja liioiteltuihin statement vaatteisiin ja paljastaviin slipmekkoihin. Hän rakastaa muotia, Vogueta ja yli kaiken Manolo Blahnikin kenkiä. Hänen suosikkisuunnittelijoitaan ovat Dolce & Gabbana ja Chanel, walk-in kaapista löytyy niin Dior, Prada, Versace, Fendi, Badgley Mischa, Gucci, Louboutin, Oscar de la Renta…turkista, bohoa, maksia, miniä, raitaa, kuviota, kimallusta ja asustevöitä, koruja, hattuja, kukkia, laukkuja! Judith Leiberin Swan clutch, Diorin Saddle laukku, Fendin Baguette laukku, Timmy Woodsin Eiffel Tower clutch, Salvatore Ferragamon strutsinhöyhenlaukku…

Carrie yhdistää asujaan omintakeisella tyylillään, usein onnistuen näyttämään törkeän hyvältä. Carrie pukee olohousut timanttikenkien kanssa, lähtee uudenvuoden juhliin vintage turkissa, pyjamahousuissa ja paljettipipossa, nauttii herkkuja dirndl-mekossa Central Park -piknikillä, esiintyy muotinäytöksessä trenssitakissa timanttipikkuhousujen kanssa, saapuu Pariisiin vaaka ja pystyraita yhdistelmässä, juhlii Hamptonissa bandeau topissa ja punaisessa cowboy-hatussa, yhdistää t-paidan massiiviseen juhlahameesen ja käyttää sateenvarjoa asusteena vaikka ei sada.

I love Dior
Uudenvuoden aatto bileet
Parisian Chic
Pariisitar, Balenciaga polka dot mekko

Pukusuunnittelija Patricia Field puvusti Sinkkuelämää -sarjan kuusi kautta ja kaksi elokuvaa, ja onnistui luomaan ikonisia hahmoja, joita ei ole unohdettu. Carrie on New Yorker, joka ei koskaan kuole, ja jonka tyyli on yhä edelleen inspiraationa lähteenä hänen faneilleen.

Patricia Field on todennut, että näyttelijä Sarah Jessica Parkerin kanssa oli loistava ja helppo työskennellä, koska näyttelijä itse rakastaa suuresti muotia, ja pitää itseään fashionistana, monet Sarahin ideoista päätyivät osaksi lopullista puvustusta. Sarahin kaikkien aikojen suosikki mekko on sarjan päätöksessä nähty vihreä tyllimekko, jolla viitataan sarjan tunnusmerkkiseen tutu asuun, kun taas Patrician suosikki on myöskin Pariisi jaksoissa ollut Versacen 80 000$ maksava, kaikkien aikojen kallein sarjassa esiintynyt mekko. Mekko oli niin suuri, että se peitti koko sängyn ja loi täydellisen prinsessa hetken.

Yksin pariisilaisessa hotellissa, Atelier Versace mekko

Haluatko lukea lisää