Posts

Sisustus horoskooppi

Auringon valon lisääntyessä kodin sisustus alkaa kaivata pientä muutosta; keveyttä, raikkautta, piristystä. Talvella tekee mieli käpertyä koloon, sulkea koti pehmeään hämärään, takkatulen loimuun, kynttilöiden aromaattisiin tuoksuihin… MUTTA nyt, kun kevät rymisee ja rytisee jo oven takana, puhaltaa verhot auki ja valon sisään, harmaus saa väistyä tarvitaan kirkkautta, värejä, kasveja, elämää! Kukkaistuoksuja, kookosta, nerolia ja sitruunaa.

Jos olet kiinnostunut horoskoopeista, englantilainen sisustus ja puutarhalehti Country Living kirjoittaa kuinka sisustat oman tähtimerkkisi mukaan.

OINAS – MINIMALISTINEN MODERNI

Intohimoinen ja energinen oinas suosii modernia tyyliä, joka on minimalistinen, huoliteltu ja tyylikäs. Oinas ei pelkää värejä ja yhdistelee rohkeasti voimakkaitakin värimaailmoja. Pelkistetyt elementit rauhoittavat dynaamista sisustusta. Valon merkitys on suuri niin luonnonvalona kuin huolellisesti suunniteltuna valaistuksenakin. Moderni muotokieli ja tilantuntu luovat harmoniaa.

HÄRKÄ – KLASSINEN ELEGANSSI

Härkä kaipaa ympärilleen rauhaa ja turvallisuutta ja luottaa valinnoissaan klassiseen eleganssiin. Hän haluaa ympärilleen loistokkuutta, mutta mukavuuden ehdoilla ja etenkin vihreä väri viehättää hänen esteettistä silmäänsä. Hän haluaa kunnon lekottelusohvan varustettuna muhkeilla tyynyillä ja runsaan pehmeillä torkkupeitoilla.

KAKSONEN – TRENDIKÄS RETRO

Leikkisä kaksonen jakaa sisustuksessa myös kaksinaisen luonteensa ja yhdistelee rohkeasti vintagea ja modernia. Uteliaan ikiliikkujan tyyli on trendikäs, monivivahteinen kokoelma erilaisia kokeiluja ja projekteja. Väreistä hän valitsee ympärilleen erityisesti valkoista, jota maustaa retroilla kuoseilla ja vintage esineillä.

RAPU – MAALAISROMANTTINEN

Kodinhengetär rapu luottaa myös valkoiseen väriin, mutta nauttii kodikkaasta maalaisromanttisesta idyllistä. Yksinkertaista ja nostalgista, joka luo turvallisen ja kotoisan tunnelman. Perhekeskeisyys saa ravun sisustamaan kotinsa perhevalokuvilla ja henkilökohtaisilla muistoesineillä.

LEIJONA – RUHTINAALLINEN GLAMOUR

Huomionhakuiseen leijonaan vetoaa kaikenlainen näyttävä ja huomiotaherättävä. Leijona paistattelee kotonaankin valokeilassa, jossa kullanhohtoiset sisustuselementit yhdistyvät uniikkeihin ratkaisuihin, jotka heijastelevat hänen persoonallisuuttaan. Etenkin voimakkaat printit viehättävät elämäniloista leijonasielua. Isot ja näyttävät somisteet viimeistelevät sisustuksen.

NEITSYT – MAANLÄHEINEN RUSTIIKKI

Ultimaattinen järjestelijä neitsyt haluaa kotinsa olevan järjestelmällinen ja siisti. Pehmeyttä sisustukseen tuovat luonnonmateriaalit, maanläheinen värimaailma, jossa beiget ja ruskean eri sävyt yhdistyvät rosoisiin pintoihin ja runsaisiin viherkasveihin.

VAAKA – ELEGANTTI CHIC

Tyylikäs, tasapainoinen ja elegantti sisustus on vaa’an valinta. Hän luottaa klassisiin linjoihin ja suuriin yksittäiselementteihin. Hän tarvitsee seurusteluun sopivat oleskelutilat ja paljon tilaa hänen monille ystävilleen. Hän valitsee huolellisesti suunnitellut symmetriset istuinryhmät ja tarjoiluun sopivat sivupöydät. Vaaleat etenkin vaaleansiniset ja vaaleanpunaiset sävyt miellyttävät tyylitajuista vaakaa.

SKORPIONI – ROHKEA KLASSISMI

Hillitty, mutta näyttävä on skorpionin sisustusmaku. Hän valitsee klassisia, ylellisiä materiaaleja, kuten samettia ja silkkiä. Väreissä hän luottaa aina tyylikkääseen mustaan. Voimakkaat tekstuurit, yksinkertainen väripaletti ja kookkaat katseenvangitsijat herättävät salaperäisen skorpionin sisustuksen eloon.

JOUSIMIES – ETNINEN BOHEEMI

Seikkailunhaluinen jousimies yhdistelee kotiinsa etnisiä mausteita ja henkilökohtaisia matkamuistoja. Ulko- ja sisätila sekoittuvat keskenään; rottinkia, bambua, tuuheita viherkasveja, eksoottisia kuoseja ja esineitä. Rento ja huoleton sisustus saa monenkirjavan sävytyksen, erityisesti jousimies pitää turkoosista ja indigon sinisestä.

KAURIS – SKANDINAAVINEN

Kauris arvostaa omaisuuttaan ja haluaa kestävää ja käytännöllistä. Hänen valintansa on klassinen skandinaavinen sisustus; selkeää, yksinkertaisia muotoja, virtaviivaista ja ennenkaikkea helppohoitoista ja toimivaa. Värimaailma on harmoninen ja suosikkiväri harmaa.

VESIMIES – INDUSTRIAALINEN AVANTGARDE

Vesimies ei luota tavanomaisiin sisustusratkaisuihin vaan pyrkii ravistelemaan tavanomaisia tyylejä. Hän sekoittaa uskaliaasti uniikkeja elementtejä. Loft asuminen ja teollinen tyyli yhdistyvät käsintehtyihin taideteoksiin, rosoisiin pintoihin. Materiaalien kirjo on runsas, puuta, metallia, kiveä, keramiikkaa, rottinkia. Kierrätetyt ja oivaltavasti suunnitellut elementit hallitsevat sisustusta. Väreistä vedenmerkki valitsee tietenkin mieluusti sinisen.

KALAT – RANTATYYLI

Tähtitaivaan haaveilija kalat nauttii elämästään merellisessä kodissa, jossa on kiireetöntä rantatunnelmaa. Valoisa, ilmava ja raikas. Mielikuvitukselliset somisteet värittävät sisustusta. Valkoista puuvillaa, hiekkamaista pellavaa, tähtiä ja simpukankuoria. Harmoniaa ja lämpöä lisäävät paljaat puulattiat ja runsas luonnonvalo.

Saatat myös pitää...