Posts

Kesän loppu

Voikukan höytyviä tuulessa/  kesän jäähyväiset/ vielä uskaltaa toivoa. /Valo juoksee ikkunoista sisään/kuvastimen pinnalla pölyä.

Viikonloppuna kesäkalusteet lähtivät talvivarastoon ja valmistelin puutarhaa talventuloon. Kesän loppu suuntaa mielen kodin sisätiloihin, sitä hakeutuu torkkupeiton alle ja alkaa suunnitella talvipesän rakennusta. Pehmeyttä, lämpöä, miellyttävää paikkaa, johon vetäytyä tuulen tuiverrukselta. Oman näköistä ja tuntuista, kotoista ja kutsuvaa. Kesän valoisat ja läpikuultavat materiaalit tekee mieli vaihtaa paksumpiin, tummiin ja lämpöisiin. Kaivelin lampaankarvat ja torkkupeitot esille ja sytyttelin kynttilöitä, joissa vahvat tuoksut. Teetä, pörröinen villatakki ja villasukat jalkaan…ihanaa, syksy saa tulla.

Tummat, maanläheiset sävyt, erilaiset tekstuurit ja kerrostetut pinnat muuttavat kesän keveyden talven lämpöön. Tämän syksyn värejä ovat mm. maanläheiset ruskean sävyt, beige, greige, olki, tummanpunainen, puuteriroosa, vahva smaragdinvihreä, klassinen laivastonsininen, elegantti munakoiso, energinen meripihka.

Ajassa palataan hieman 1970-luvun väreihin ja materiaaleihin. Hittejä ovat sametti, ekologisuus ja luonnonläheisyys.

Vintage Decossa on monipuolinen kangasnäyte valikoima, jota voi tulla hypistelemään ja suunnittelemaan oman talvipesän muokkausta.

Saatat myös pitää...