1970-luvun ultimaalinen klassikko DvF

50.00

Mekko, joka jokaisella tytöllä tulisi olla kaapissaan. Malli, joka ei ole vanhentunut vuosien saatossa vaan kasvattanut suosiotaan.

1 varastossa

Kuvaus

Klassikkojen klassikko

Diane von Furstenbergin leopardikuvioinen kietaisumekko 1970-luvun henkeen. Ylellistä ja pehmeää silkkiä. Napitettu edestä, vyö, kaulukset ja etutasku. Hihoissa napit, joilla hihat voi kääriä ylös.

Vuonna 1974 Diane von Furstenberg loi ikonisen kietaisumekon. Ensimmäiset mekot olivat eläinprinttejä, käärmeennahka sekä leopardikuvioisia jerseymekkoja. Mekko oli suunnaton hitti jo syntyessään. Mekot olivat värikkäitä, graafisia ja monikäyttöisiä. Kietaisumekosta valmistettiin pitkiä ja lyhyitä versioita, hihattomia ja pitkähihaisia, kauluksella ja ilman, ja niitä myytiin hurjimpaan aikaan 25 000 mekkoa viikossa. Kietaisumekko on miellyttävä ja helppo päällä sekä siinä on muoto ja siluetti, joka imartelee useita vartalotyyppejä. Mekko, joka näyttää asialliselta sekä seksikkäältä samanaikaisesti. DvF wrap-mekko on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa Mad Men, Scandal, Taxi Driver, Frendit, American Hustle, Ginsburg… Mekkoon ovat pukeutuneet niin Hollywood tähdet, kuninkaalliset kuin poliitikot. Mekko on naisellinen, ultimate power dress.

 

Merkki: Diane von Furstenberg

Koko: US 10 vastaa noin kokoa EU 40, tarkista mitat.

Mitat:

Olka-helma: 90cm

Kainalo-kainalo: 49cm

Vyötärö: 49cm

Hiha: 62cm

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Ruskea, beige, leopardikuvioinen

Materiaali: 100% silkki

Kunto: Laadukas

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.