60-lukua fiilistelevä mustavalkoinen mekko

14.00

Urban modernimekko vintage viboilla. Tyylikäs, minimalistinen design mekko, taidokkaasti räätälöity feminiininen siluetti.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

H&M  STUDION syys-talvi 2017 mekko

Mallisto on suunniteltu yhteistyössä ranskalaisen New Yorkissa vaikuttavan stylistin Ludivine Poiblancin kanssa. Malliston inspiraationa on ollut New Yorkin katumuoti ja vintage räätälöity look. Korkeakauluksinen mustavalkoinen, graafinen mekko on MOD henkinen lyhyt malli, jossa on flirttaileva helma ja satiinimainen kiilto. Vuoritettu, alushame. Vetoketju takana.

Muotijätti H&M on julkaissut kaksi kertaa vuodessa design mallistonsa H&M STUDIO, joka edustaa kokeilevaa katumuotia, laadukkailla materiaaleilla toteutettuja, leikkisiä, rohkeita, rajoja testaavia muotiluomuksia, jotka esitellään Pariisin muotiviikoilla ja kansainvälisissä muotilehdissä.

 

Merkki: H&M STUDIO

Koko: 38

Mitat:

Olka-helma: 88cm

Kainalo-kainalo: 45cm

Vyötärö: 42cm

Hiha: 60cm

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Mustavalkoinen

Materiaali: 100% viskoosi, vuori 100% polyesteri

Kunto: Laadukas, vähän käytetty.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.