Ankkurinnappihousut, 80-luku

9.00

Leveälahkeiset, merimieshousut juhlatyyliin, messinkisillä ankkurinapeilla.

1 varastossa

Kuvaus

Merimieshousut

Vintage housut, pehmeää, laskeutuvaa materiaalia. Koristeelliset ankkurinapit etumuksessa sekä lahkeissa. Leveät lahkeet, joustokuminauha takana.

Coco Chanel piti 1920-luvulla merimies -tyylisiä housuja lomamatkallaan ja kasvatti housujen suosiota, jotka olivat vielä harvinaisia naisten vaatetuksessa. Ikivihreä tai ”ikinavy” merimiestyyli on pysynyt naisten muodissa vuosien saatossa, yksinkertaisena, raikkaana ja rentona. Breton raidalliset paidat, korkeavyötäröiset merimieshousut, messinkiset ankkurinnapit, merimieskaulukselliset mekot ja jakkupuvut, laivapoikabaskerit, kapteeninhatut ja purjehduskengät. Merellisen muodin värit ovat klassikot navy, kirkas valkoinen ja punainen. Napilliset, korkeavyötäröiset merimieshousut ovat edelleenkin erittäin french chic ja löytyvät monen ranskattaren vaatekaapista. 1940-luvulla nämä housut olivat erittäin suosittuja ja 80-luvulla näistä tästä tehtiin juhlavampia muunnelmia.

Vintage 1980-luku

Merkki: Ei merkintää

Koko: Ei merkintää, mutta sopii hyvin L kokoiselle ks.mitat

Mitat:

Pituus: 101cm

Vyötärö: 42-45cm

Sisälahkeen pituus: 67cm

Lahkeen leveys: 37cm

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Musta

Materiaali: 50% polyesteri, 50% viskoosi

Kunto: Hyvä, käytetty, mutta edelleen siisti ja pidettävissä.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...