Art deco burgundi

23.00

Pukeudu 1930-luvun tyyliin, upeaan burgundin punaiseen mekkoon.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kerrostetut perhoshihat

Virolaisen muotisuunnittelijan Kairi Vildersonin syvän burgundin punainen, juhlava mekko. Ihastuttava Swiss dott kuosi ja nostalginen raitakuviointi. Nauhavyö, jonka voi solmia eteen tai taakse. Kauniisti käsivarsia imartelevat perhoshihat. Alushame ja vuori. Vetoketju kiinnitys sivussa.

 

Merkki: Vilderson

Koko: 36

Mitat:

Olka-helma: 97 cm

Kainalo-kainalo: 47 cm

Vyötärö: 40 cm

Hiha: 20 cm

Valmistusmaa: ei tietoa

Väri: Burgundy

Materiaali: 100% polyesteria

Kunto: Laadukas, siisti ja vähänkäytetty.

 

Nuori suunnittelija, jolla ei ollut minkäänlaista muotialan koulutusta onnistui nousemaan yhdeksi Tallinnan lupaavimmista tähdistä. Kairi Vilderson kuvaa suunnittelutyyliään klassiseksi, romanttiseksi ja feminiiniseksi. Vilderson tykkää leikitellä erilaisilla kankailla ja tekstuureilla. Vilderson on myös pianisti ja musiikki onkin yksi hänen inspiraation lähteensä. Tallinnan muotitalo on perustettu 1957. Kairi Vilderson osti muotitalon huutokaupasta miehensä ja sisarensa kanssa 1995. Vildersonin suunnittelu herätti heti suurta kiinnostusta Viron muotimaailmassa. Muotitalo julkaisee kaksi kokoelmaa vuodessa ja työllistää yli 50 henkeä. Liikkeitä on perustettu kasvavalla vauhdilla Tallinnaan ja Baltian maihin. Tuotteita myydään myös Suomeen ja Ruotsiin.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.