Audrey Hepburn -mekko

25.00

Mekko tuo mieleen Audrey Hepburnin Aamiainen Tiffanylla -elokuvasta Givenchyn upeassa puvustossa. Yksinkertainen, elegantti ja tyylikäs. Klassinen LBD. Pikkumusta on luottovaate, joka on helppo asustaa arkeen kuin juhlaan.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Klassinen New York Chic  pikkumusta

Modan pikkumusta mekko, jossa asustevyö ja vetoketjukiinnitys. Hihaton, kauniisti istuva malli. Jämäkkä,  taftimainen kangas. Kokonaan vuoritettu, alushame.

Breakfast at Tiffany’s, Aamiainen Tiffanylla elokuva julkaistiin vuonna 1961, eikä se edelleenkään ole menettänyt hehkuaan. Audrey Hepburn pääosassa ja Hubert de Givenchyn puvustus tekivät elokuvasta ikonisen muotielokuvan ja synnytti käsitteen, Petit Noir, klassisesta pikkumustasta. Givenchy suunnitteli elokuvaan kaksi hihatonta pikkumustaa. Ensimmäinen on kuuluisa, heti avauskohtauksessa esiintyvä, hihaton, pitkä, suoralinjainen satiinimekko, jossa selkä jää kauniisti paljaaksi. Tämän asusteena oli pitkät, mustat satiinihansikkaat, kilpikonnakuosiset Oliver Goldsmithin suuret aurinkolasit, Tiffanyn helmikaulakoru ja timanttinen hiuskoru. Toinen pikkumusta oli kreppisilkistä valmistettu helmaan aavistuksen levenevä mekko, jossa oli helmassa pieni röyhelö reunus. Tämän asusteena oli suunnattoman suuri musta hattu kermanvärisellä silkkirusetilla, matalakorkoiset alligaattoripintaiset kengät ja lisäksi mustat pitkät hansikkaat ja suuret aurinkolasit. Tämä mekko esiintyy eri asusteilla useammassa kohtauksessa, jossa hänellä on valkoisella karvalla ja mustilla höyhenillä koristeltu lampshade -hattu ja rintakoru ja toisessa suuri Paramountin puvustajien suunnittelema pukukoru, mustista ja hopeisista lasi- ja muovihelmistä ja mustaksi värjätyistä emaliketjuista.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Moda

Koko: Koko lappu puuttuu ks. mitat

Mitat:

Olka-helma: 104cm

Kainalo-kainalo: 52cm

Vyötärö: 43cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Musta

Materiaali: 100% polyesteri

Kunto: Hyvä kestävä kangas, ei kulumaa, siisti ja upeasti käytettävä, ollut vain juhlakäytössä.

 

MODA-kauppaketju on Suomen suurin naisten ja miesten erikoisliikeketju, joiden kauppiaat ovat suomalaisia yksityisyrittäjiä. Myymälöitä on noin 40 ympäri Suomea. Modan malliston tuotannosta vastaa Texmoda Fashion Group on suomalaisten vaatekauppiaiden osuuskunta. Texmoda Fashion Group hallinnoi Moda ja Jim & Jill kauppaketjuja. Osuuskunta toimii jäsenyritystensä vaatesuunnittelu- ja markkinointipalveluna. Texmodan vaatteita valmistetaan ympäri maailmaa mm. Kiina, Intia, Turkki, Venäjä, Valko-Venäjä, Bangladesh, Liettua, Puola, Latvia ja Portugali. Texmodalla on käytössä oma eettinen ohjeistus kaikille sen käyttämille tavarantoimittajille ympäri maailmaa.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.