Ranskalainen pitsimekko

19.00

Herkkä, sensuelli mekko, pehmeän sävyistä luonnonvalkoista pitsiä. Hienostunut tyyli romantikolle.

Yhdistä boheemisti kerrostaen mohair neuleeseen, polvisukkiin ja nauhanilkkureihin.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hurmaavaa pitsiä

Molly Brackenin hihaton pitsimekko, kauniit yksityiskohdat. Pitsiolkaimet. Vuori, alushame, jossa leveä pitsireunus. Korkea vyötärölinja ja rypytetty laskettu helma.

 

Merkki: Molly Bracken

Koko: TU (vastaa 38/40 kokoa)

Mitat:

Olka-helma: 86cm

Kainalo-kainalo: 43cm (venyy 47cm)

Vyötärö: 41cm (venyy 46cm )

Hiha: –

Valmistusmaa: ei tietoa

Väri: luonnonvalkoinen

Materiaali: ei tietoa

Kunto: Laadukas, erinoimainen kunto

 

Molly Bracken on ranskalainen Sidonio Julian ja Catherinen perustama yritys. Heidän inspiraationa oli Julian irlantilaisesta isoäidistä löydetyt vanhat seepian väriset valokuvat 1920-luvulta. Vihreän saaren kasvatti Molly oli aito irlantilainen nainen, feminiininen ja voimakas. Molly Bracken merkki on naisellinen, chic sekoitus bohoa ja retroa, paljetteja, pitsiä, kirjontaa, tylliä ja neulosta. Yritys suunnittelee ja valmistaa naisten vintage vaikutteisia vaatteita kaikenkokoisille naisille sekä lasten ja nuorten vaatteita. Yritys on pysynyt perheyrityksenä ja Julian ja Catherinen molemmat tyttäret ovat mukana toiminnassa. Molly Brackenin tuotteita myydään ympäri maailmaa Euroopassa, Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...