Bohoromanttinen Ewa i Walla

53.00

Satumainen, runsas röyhelöhame vintage tyyliin vanhan roosan sävyssä.

Bohoromanttisen lookin luot pehmeillä sävyillä kuten pinkin eri sävyt ja valkoisen monet etenkin kermaan taittavat sävyt. Valitse pitsikoristeltuja puseroita, kirjailtuja toppeja, rimpsuhameita. Kengissä hapsut toimivat aina. Ilmavat ja kevyet mekot ja puserot luovat feminiinisen ja siron vaikutelman.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Old Rose

Ewa i Wallan klassikko suosikki, Tine K hame. Hame on puffy ja runsas, neljällä röyhelökerroksella, joissa on pitsireuna sekä viimeistelemättömät, raw reunat. Elastinen vyötärönauha. Kovaa voilee puuvillakangasta, joka pitää muotonsa. Kunto tyydyttävä, vyötärönauha löystynyt ja sitä on joskus korjailtu, muutamia pistemäisiä tahroja ks. kuvat

 

Merkki: Ewa i Walla

Koko: 2/M

Mitat:

Pituus: 80cm

Vyötärö: 40cm joustaa 51cm

Valmistusmaa: Intia

Väri: Old Rose

Materiaali: 100% puuvilla

Kunto: Tyydyttävä

 

”Experience what is possible when the past, presence and future are mixed together in a fairytale cocktail, when the traditional life of old Swedish farm culture, Haute couture and romance are intertwined.”

Ewa Iwalla on ruotsalainen muotisuunnittelija, joka perusti oman design naistenvaate brändinsä Ewa i Walla vuonna 2002.  Suunnittelussa luonnonmateriaalit puuvilla, pellava, silkki, villa ja rypistetty organdi ovat olennainen osa suunnittelua ja vaatteiden yksityiskohdat pitsit, rimpsut, nauhat, napit, paikat ja tarkoituksella viimeistelemättömät reunat ovat loppuunasti hiottuja, jotta saadaan luotua Ewa i Wallan signature look. Intohimoa, kauneutta, persoonallisuutta ja asennetta. Ewa i Walla julkaisee kaksi mallistoa vuodessa yhden kevät/kesä ja toisen syksy/talvi.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...