Breton raidalliset kesäkengät

26.00

Breton raidoisa tulee mieleen, lempeästi puhaltava meri-ilma, aurinkoinen rantaelämä, kesäiset katukahvilat ja huoleton oleskelu. Lomatunnelmaa huokuvat raitakengät odottavat kävelyä aurinkoisella rantabulevardilla.

Yhdistä tummansiniseen, punaiseen, valkoiseen puuvillahousuihin, kesämekkoihin, caprihousuihin tai korkeavyötäröisiin shortseihin.  beigeen trenssitakkiin, safari -lookkiin, korilaukkuun, keltaiseen minimekkoon ja hellehattuun.

Kuvaus

Summer Chic, italialaiset peep toe-avokkaat

Summer Chic, kesäiset Marina Galantin italialaiset avokkaat. Herkullinen sini-valkoinen Breton raidoitus, kaunis suurikokoinen metallisolkikoriste ja avonainen, peep toe -kärki tekevät näistä kengistä viehättävät ja ajattomat klassikkokengät.

Merimiespaitojen klassikko tummansininen-valkoinen, Breton raita tuli muodikkaaksi, kun ranskalainen muotisuunnittelija Coco Chanel esitteli Bretonin osana 1917 Nautical kokoelmaansa. Chanel yhdisti perinteisesti miesten mallistosta tuttuja elementtejä naisten pukeutumiseen luoden ns. garçonne -lookin. 1950- ja 60-luvulla Bretonit yhdistettin farkkuihin, joista puntit oli kääritty ylös, baskereihin ja balleriinoihin. Bretoniin pukeutuvat intellektuellit ja elokuvatähdet James Dean, Pablo Picasso, Audrey Hepburn, Andy Warhol ja Brigitte Bardot. 2000 -luvulla Ranskalainen muotisuunnittelija Jean Paul Gaultier teki Bretonista eleganssia, esittelemällä Bretonkuosisia iltapukuja.

 

Merkki: Marina Galanti

Koko: 37

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Sini-valkoraidallinen, beige

Materiaali:

Päällinen, raidallinen kuosi kangas

Sisäpohja, vegaaninahka

Ulkopohja, synteettinen

Korko: 9 cm

Kunto: Käyttämättömät, hyvin siistit.

 

Marina Galanti on italialainen laukkuja ja asusteita valmistava yritys, joka on perustettu 1999. Marina Galanti toimii 38 eri maassa Euroopassa, Afrikassa, Lähi-Idässä, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Marina Galantin filosofia on ”Always different, like you”.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...