Breton raitaiset vintagemalliset shortsit

8.50

Unisex Breton -raita ei koskaan häviä muodista.  Se on aina tyylikäs ja klassisen kaunis. Ei liian tyttömäinen vaan real chic. Breton on hyvä vaihtoehto huolitellun ja rennon lookin välimaastossa, ja yhdistelemällä erilaisiin asusteisiin saat tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan asukokonaisuuden.

Yhdistä punaiseen puseroon ja punaisiin ballerinakenkiin saat ranskalaistyylisen Brigitte Bardot -lookin.

1 varastossa

Kuvaus

Korkeavyötäröiset kesäshortsit

Vintagetyyliset Zaran shortsit klassisella Breton raidalla. Korkeavyötäröinen malli. Taskut, vyölenkit. Vetoketjukiinnitys sivulla.

Merimiespaitojen klassikko tummansininen-valkoinen, Breton raita tuli muodikkaaksi, kun ranskalainen muotisuunnittelija Coco Chanel esitteli Bretonin osana 1917 Nautical kokoelmaansa. Chanel yhdisti perinteisesti miesten mallistosta tuttuja elementtejä naisten pukeutumiseen luoden ns. garçonne -lookin. 1950- ja 60-luvulla Bretonit yhdistettin farkkuihin, joista puntit oli kääritty ylös, baskereihin ja balleriinoihin. Bretoniin pukeutuvat intellektuellit ja elokuvatähdet James Dean, Pablo Picasso, Audrey Hepburn, Andy Warhol ja Brigitte Bardot. 2000 -luvulla Ranskalainen muotisuunnittelija Jean Paul Gaultier teki Bretonista eleganssia, esittelemällä Bretonkuosisia iltapukuja.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Zara Basic Collection

Koko: S

Mitat:

Olka-helma: 35,5cm

Vyötärö: 36cm

Valmistusmaa: Vietnam

Väri: Valkoinen, Tummansininen

Materiaali: Lappu puuttuu, mutta tuntuisi olevan puuvillaa tai puuvillasekoitetta

Kunto: Hyvä.

 

Zara myy naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä Zara Home sisustustuotteita. Zaran tarina alkoi vuonna 1975 Amancio Ortega perusti ensimmäisen Zara kaupan, joka myi halvempia versioita suosituista huippumuotivaatteista. Zara on yksi nopeimmin kasvavista myymäläketjuista, sillä on jo 2700 liikettä, 60 eri maassa. Zara valmistaa suuren osan mallistoistaan omissa tehtaissaan Espanjassa, josta ne toimitetaan liikkeisiin pari kertaa viikossa. Erät on suhteellisen pieniä ja mallisto vaihtuu usein. Espanjan lisäksi vaatteita valmistetaan Portugalissa, Marokossa, Turkissa ja Aasiassa. Zara kuuluu espanjalaiseen Inditex konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin vaateteollisuusjätti. Zara on sen suurin brändi, muita brändejä ovat Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho ja Uterqüe. Inditex haluaa tulla tunnetuksi vastuullisena vaatevalmistajana ja vuodesta 2011 he ovat käynnistäneet lukuisia hankkeita, joilla säästetään energiaa myymälöissä, panostetaan kierrätykseen ja orgaaniseen materiaalinkäyttön. Zara on ilmoittanut kaiken käyttämänsä puuvillan, pellavan ja polyesterin olevan kestävää ja kierrätettyä vuoteen 2025 mennessä.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...