Brittiläinen maaseututyyli

28.00

Inspiroiva sisustuskirja, joka kuljettaa läpi englantilaisen maaseudun historian ja maiseman vaikuttavalla voimalla.

1 varastossa

Kuvaus

ENGLISH COUNTRY

Living in England’s private houses

Caroline Seebohm & Christopher Simon Sykes

Yksityinen opastettu kierros englantilaisiin maalaiskartanoihin, maalaistaloihin ja maalaiselämään. Englantilainen maaseutu on halki historian ollut seesteinen ja pastoraalinen inspiraation lähde niin runoilijoille kuin taiteilijoille. Maaseudun talot kiinnittyvät tähän upeaan maisemaan ja maahan syvillä juurilla, sukupolvilta toisille periytyneet talot, perinteet ja tavat heijastavat menneisyyttä, mutta katsovat tulevaisuuteen ajattomana ja kauniina. Kirja tutustuttaa lukijan ei niin tunnettuihin yksityisomisteisiin taloihin, ja tarjoaa upean kuvaston, jossa 350 värivalokuvaa. Kirja esittelee loistavaa arkkitehtuuria ja kauniita sisustustyylejä, tapetteja ja posliineja myöten, unohtamatta puutarhoja. Lisäksi kirja kertoo mielenkiintoista historiaa maalaistaloihin vahvasti liittyneestä sosiaalisesta elämästä. Kangaspintainen kirja. Kovakantinen. Koko 25,5cm x 25,5cm. Julkaistu 1987, Clarkson N. Potter, New York. Englanninkielinen.

Kunto hyvä, kansipaperit puuttuvat, etusivulla omistuskirjoitus.

”Of all the great things that the English have invented and made part of the credit of the national character, the most perfect, the most characteristic, the only one they have mastered completely in all its details so that it becomes a compendious illustration of their social genius and their manners, is the well-appointed, well administered, well-filled country house.” – Henry James

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.