City Chic Anne Klein

23.00

NEW YORK STYLE, elegantti ja kaunis siluettinen, feminiinistä energiaa hehkuva kynähame.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Simple Stylish Shimmering Taupe

Anne Kleinin himmeästi kiiltävä kynähame. Helposti yhdisteltävä taupe, ruskeanharmaa hame, jossa on klassiset linjat ja muoto. Kauniisti leikattu ja huolellisesti valmistettu. Edessä halkio 23cm. Kiinnitys takana vetoketju ja hakanen. Vyönauha lukolla, edestä irtonainen, takaa kiinteä. Satiini vuori.

 

Anne Klein oli amerikkalainen muotisuunnittelija, joka loi “fully coordinated closet” -konseptin, modernin naisen työpuvuston, jossa oli klassisen tyylikkäitä eri tavoin yhdisteltäviä vaatteita. Anne Kleinin uraauurtava suunnittelu muutti amerikkalaisen kotirouvan näyttävät ja hienot mekot tyylikkäiksi, yksinkertaisiksi bleisereiksi, hameiksi ja housuiksi, jotka ilmensivät naisen uutta asemaa kodin ulkopuolella, itsenäisenä ja työssäkäyvänä naisena. 1968 aloittanut Anne Klein brändin perusta on edelleen ajaton, elegantti ja helppokäyttöinen, klassinen amerikkalainen tyyli.

Clothes won’t change the world. The women who wear them will.

ANNE KLEIN

 

Merkki: Anne Klein II

Koko: 36

Mitat:

Pituus: 59cm

Vyötärö: 33cm

Valmistusmaa: –

Väri: Taupe

Materiaali: kiinankieliset materiaalimerkinnät

Kunto: Laadukas

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.