Couture tyylinen mekko

40.00

Mekko on kuin suoraan muotinäytöslavalta. Pinta ruusunterälehtiä täynnä. Sweetheart -kaula-aukko ja muhkea, kellomainen helma. Erittäin french chic!

Yhdistä Swiss-Dot sukat tai sukkahousut ja tosi korkeat korot, mustat tietysti.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ranskalaistyylinen partymekko

Pikkumusta kauniilla pintatekstuurilla. H&M hintaluokan yläpäästä oleva käyttämätön minimekko. Satiinimainen vuori, alushame +tylliverkko. Vetoketju takana. (kuvassa ei mene kiinni, koska mallinukke kokoa 38) Säädettävät olkaimet. Kupeissa silikonireuna.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: H&M

Koko: EU36, US6

Mitat:

Olka-helma: Huom! kainalo-helma 62cm, olkaimet säädettävät

Kainalo-kainalo: 40cm

Vyötärö: 33cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Musta

Materiaali: 100% polyesteri

Kunto: Käyttämätön, lähes virheettömässä kunnossa.

 

H&M, Hennes & Mauritz yrityksen perusti 1947 ruotsalainen Erling Persson, hän matkusti Amerikkaan toisen maailmansodan jälkeen ja ihastui maan tehokkaisiin massatuotantomyymälöihin. Yritys on laajentunut huomattavaa vauhtia, heti perustamisesta saakka. Nykyään konsernilla on 4300 myymälää ympärimaailmaa. Perssonin perhe omistaa edelleen suuren osan yrityksestä ja äänivallasta toiminnassa. Yritys myy naisten, miesten ja lasten vaatteita, kosmetiikkaa sekä kodin sisustustuotteita. H&M vaatemerkin lisäksi konsernin merkkejä ovat Cos, Monki, Weekday, Cheap Monday sekä & Other Stories. H&M:lla on yli 700 alihankkijaa Euroopassa ja Aasiassa. Yritys onkin ollut julkisuudessa vaatetusalan huonojen työolojen ja lapsityövoiman käytön vuoksi, jonka vuoksi yritys on tehnyt code of conduct -säännöt alihankkijoillee, jotka määrittävät mm. työpäivän enimmäispituuden ja lapsityövoiman käytön kiellon. Yritys valvoo alihankkijoidensa toimintaa myös tekemällä pistokokeita tehtaisiin. H&M on ilmoittanut pyrkivänsä käyttämään vain kierrätettyjä ja kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja vuoteen 2030 mennessä. H&M on tehnyt yhteistyötä useiden merkittävien vaatesuunnittelijoiden kanssa, jotka ovat suunnitelleet rajoitetusti myynnissä olleita mallistoja mm. Karl Lagerfield, Stella McCartney, Lanvin, Balmain, Kenzo, Roberto Cavalli, Moschino, Jimmy Choo ja Versace.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.