Creamy Gold

9.00

Vintage tuhkakupit ovat uusia korulaatikoita. Trendi alkoi Hermèsin tuhkakupeista, mutta on levinnyt erilaisiin vintage tyyleihin. Loistava paikka säilyttää koruja, joita käytät säännöllisesti, esimerkiksi lenkille tai suihkuun lähtiessä, heität korut astiaan, josta varmasti löydät ne palatessa. Ja lisäksi vintage tuhkakuppi on kaunis esine koristamaan beauty pöytääsi.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Vintage posliinia Italiasta

Tämä upea italialainen vintage tuhkakuppi on valmistettu käsityönä lasitetusta posliinista, jossa on paljon kultaisia koristeluita. Kohopintainen, verkkomainen ornamenttireunus kiertää astiaa. Korkea! 5,5cm ja halkaisija 9,5cm, melko painava. Kultaukset ovat kirkkaita ja kiiltäviä, eikä tuhkakupissa ole pienintäkään vauriota. Pohjassa merkintä Hand Made, C.Florentine, Italy. Erittäin hyväkuntoinen.

Vintage 1950-luku

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.