Dramaattinen musta joutsen

75.00

Todellinen musta helmi! Teatraalista draamaa, joka tihkuu sensuellia naisellisuutta. Designer hame, joka on elegantti ja näyttävä.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Teatraalista fantasiaa

Muotisuunnittelja Nicole Cadinen täyspitkä hame, erittäin runsas ja muhkea tyllihame, jossa viisi kerrosta tylliä. Korkea ja kapea vyötärö. Vetoketju sivussa. Todellinen show stopper hame!

Vintage vuodelta 2003

Nicole Cadine on ranskalaissyntyinen muotisuunnittelija, joka työskenteli Belgiassa. Hän on visionääri, nainen, joka tiesi, miten yhdistää oikeat asiat, luodakseen tuntemattonan paratiisin, hänen mielikuvituksensa valtakunnan, jossa tyyli on runsas, teatraalinen ja yllättävä, samanaikaisesti yksinkertainen mutta mahtipontinen. Materiaalit ovat ylellisiä, yksityiskohdat huoliteltuja ja vaatteet uhkuvat feminiinisyyttä ja tyyliä.

 

Merkki: Nicole Cadine

Koko: S

Mitat:

Pituus: 110cm

Vyötärö: 35cm

Valmistusmaa: ei tietoa

Väri: musta

Materiaali: 100% asetaatti

Kunto: Hyvä, kaksi kertaa käytetty juhlissa, alimmassa kerroksessa kaksi pientä repeämää tyllissä ks.kuvat

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.