Emilio Pucci -tyylinen hame

11.00

60-lukua henkivä puolihame. Huomiota herättävä psykedeelinen kiemurakuvio, joka klassisena mustavalkoisena on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Rypistymättömänä helppo pakata, vaikka reissuun mukaan.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Psykedeelinen puolihame

SisterS Pointin ihastuttava, kevyt mustavalkoinen hame. Epäsymmetrinen helma, röyhelö koristein. Joustovyötärö. Vuoriton.

Emilio Pucci oli italialainen suunnittelija, joka loi hyvin kevyitä, rypistymättömiä silkkijersey vaatteita, joissa oli laaja värikirjo ja mielenkiintoisia väriyhdistelmiä espresso, taivaansininen, mandariinin keltainen, lime, turkoosi, luumu. Puccin suunnittelemat upeat printit, kiemurat, mosaiikit, filigraanit, arabeskit ja monenlaiset geometriset kuviot saivat innoituksensa hänen matkoiltaan Balilla, Cubassa, Intiassa, Hong Kongissa ja Tanzaniassa sekä Italian renesanssitaiteesta, katedraalien mosaiikeista, Caprin kukista ja Napolin öistä. Puccin printit ilmensivät pop ja op -taidetta sekä psykedeliaa. Pucci oli suosittu suunnittelija 1950-60 -luvulla ja hänen vaatteitaan käyttivät mm. Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Gina Lollobrigida, Lauren Bacall, Jacqueline Kennedy, Grace Kelly ja Marilyn Monroe, joka myös haudattiin Puccin suunnittelemassa vihreässä mekossa. Vintage Emilio Pucci vaatteet maksavat  n. 100 eurosta yli 5000 tuhanteen euroon, näistä innostuneita ovat olleet mm. Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Julia Roberts ja Paloma Picasso.

 

Merkki: SisterS point

Koko: M/L

Mitat:

Pituus: 54-61cm

Vyötärö: 39-47cm

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Mustavalkoinen

Materiaali: 95% polyesteri, 5% elastaani

Kunto: Laadukas, hyväkuntoinen.

 

SisterS point on tanskalainen, energinen ja cool skandibrändi, jonka on perustanut 1994 Allan Freivald. Ajatuksena oli perustaa nuorekas, trendikäs ja edullinen brändi, joka ei ole sidottu kahteen kertaan vuodessa ilmestyvään kokoelmaan vaan suunnittelua tehdään aina trendien ilmestyessä ja tarpeen mukaan. Uusia asuja pyritään lisäämään kokoelmaan säännöllisesti. SisterS pointin tyyli on raikas, leikkisä, pehmeillä sävyillä väritetty preppy -tyyli -klassinen, feminiininen ja urheilullinen.  SisterS point pyrkii jatkuvasti lisäämään kestävän kehityksen mukaisia tuotteita mallistoonsa, jotka on valmistettu orgaanisesta puuvillasta, kierrätetystä polyesteristä ja ECOVERO -viskoosista. SisterS point myös kierrättää tai lahjoittaa myymättä jääneet vaatteet uudelleen käytettäviksi.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.