Vintage skottiruutuhame

20.00

English country -tyylinen pitkähame. Pehmeä, harmaansävyinen, rento ja lämmin. Sopii niin vähitellen lämpeneviin kevätpäiviin kuin viileään syksyyn ja talveen.

Varasto loppu

Kuvaus

Joseph Ribkoff hame

Maalaistyylinen hame runsaalla helmalla. Soljet molemmilla sivuilla. Joustovyötärö, vetoketju sivussa ja kaksi nappia.

Vintage 1990-luku

 

Merkki: Joseph Ribkoff

Koko: 40, US8, UK10

Mitat:

Pituus: 83cm

Vyötärö: 35cm (venyy 38cm)

Valmistusmaa: Kanada

Väri: Harmaa, musta, ruudullinen

Materiaali: 63% polyester, 34% viskoosi, 3% spandex

Kunto: Hyvä, hyvässä vintage kunnossa.

 

Joseph Ribkoff perustettiin 1957 Quebecissä, Kanadassa ja se on edelleen yksi Kanadan johtavia muotitaloja. Joseph Ribkoff aloitti uransa suunnittelijana 21-vuotiaana. Joseph Ribkoff kasvatti yhden miehen yrityksestä maailmanlaajuisen brändin, joka tunnetaan niin USA:ssa, kuin Euroopassa. Ribbkoff oli ensimmäisiä kanadalaisia brändejä, joka laajensi Eurooppaan, Ribkoff ymmärsi Pariisin ja Lontoon merkityksen muotimaailmassa ja loi vahvat suhteet suunnittelijoihin, malleihin, valokuvaajiin ja julkkiksiin. Ribkoff keskittyi ensisijaisesti boutique -tyylisiin jälleenmyyjiin ja on säilyttänyt korkean laatunsa. Merkkiä myydään yli 4000 liikkeessä ympäri maailmaa. Ribkoffin vaatteet ovat suunniteltu naiselle, joka haluaa erottua joukosta. Asiakkaiden toteama “No one knows me like Joseph Ribkoff” -teksti on kirjattu, hopeisilla kirjaimilla Ribbkoffin pääkonttorin näyttelytilaan. Vuosien saatossa brändi on pysynyt monen julkkiksen suosikkina mm. Helen Mirren, Jerry Hall, Nina Ruge, Barbra d’Urso ja Joan Collins.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.