Fairytale Ewa i Walla

53.00

Lumoava keijuhame kermanvärisenä unelmana.

Keijulookin luot romanttisilla ja feminiinisillä elementeillä, runsailla helmoilla, hulmuavilla läpikuultavilla hihoilla ja pitsikoristeluilla. Kokeile pitkiä takkeja, yhdistä hiuspantoja, kukkia, kirjailuja ja nauhoja. Kengiksi sopivat sievät ballerinat. Pidä hiukset luonnollisena, älä liikaa viimeistele vaan anna hiusten laskeutua vapaasti, letit ja palmikot sopivat keijutytölle. Meikissä korosta silmien suurutta ja lisää hehkua poskille ja kulmaluille ja hohtavaa huulikiiltoa, keijutytössä on aina satumainen GLOW!

KEIJUSANASTOA:

Anhilna (kaunis) – Lorinten (onnellisuus) – Mina (kukka) – Niven (tanssia) – Enkamenkam (ikuisesti) – Shay (ilo) – Lume – (valo) – Anha (rakkaus)

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Vintage Cream

Ewa i Wallan klassikko suosikki, Tine K hame. Hame on puffy ja runsas, neljällä röyhelökerroksella, joissa on pitsireuna sekä viimeistelemättömät, raw reunat. Elastinen vyötärönauha. Kovaa voilee puuvillakangasta, joka pitää muotonsa. Kunto tyydyttävä, vyötärönauha löystynyt, pieniä käytönjälkiä ja langanpurkautumia.

 

Merkki: Ewa i Walla

Koko: 1/S

Mitat:

Pituus: 80cm

Vyötärö: 43cm joustaa 53cm

Valmistusmaa: Intia

Väri: Kerma

Materiaali: 100% puuvilla

Kunto: Tyydyttävä

 

”Experience what is possible when the past, presence and future are mixed together in a fairytale cocktail, when the traditional life of old Swedish farm culture, Haute couture and romance are intertwined.”

Ewa Iwalla on ruotsalainen muotisuunnittelija, joka perusti oman design naistenvaate brändinsä Ewa i Walla vuonna 2002.  Suunnittelussa luonnonmateriaalit puuvilla, pellava, silkki, villa ja rypistetty organdi ovat olennainen osa suunnittelua ja vaatteiden yksityiskohdat pitsit, rimpsut, nauhat, napit, paikat ja tarkoituksella viimeistelemättömät reunat ovat loppuunasti hiottuja, jotta saadaan luotua Ewa i Wallan signature look. Intohimoa, kauneutta, persoonallisuutta ja asennetta. Ewa i Walla julkaisee kaksi mallistoa vuodessa yhden kevät/kesä ja toisen syksy/talvi.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...