Flapper kengät, A&M Classic

8.00

Klassikko, T-strap malliset 20-lukua henkivät, elegantit kengät. Malli saa jalan näyttämään sirolta ja pieneltä.

Yhdistä asuun, jossa nilkat näkyvät. Klassinen look minihameella ja kauluspaidalla, boho look käärityillä farkuilla, flapper look paljettihameella tai hapsuilla, kesäinen look kietaisuhameella, urbaanilook pillifarkuilla, crop-topilla tai t-paidalla.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

T-remmikengät, tanssikengät

Klassikko malliset remmikengät, mustat, vegaaninahkaiset korkokengät, 1920-luvun tyyliset flapper kengät t-remmi kiinnityksellä. Kapeakärkinen lesti, pyöreällä kärjellä.

1920-luvun ikonisin kenkämalli oli t-strap tai t-bar kenkä, “Sally Pump”. Hihna muodostaa t-kuvion, joka oli usein suljettu koristeellisella soljella tai napilla. Joissakin malleissa hihna oli korvattu nauhalla, joka sidottiin rusetille. Flappers naiset olivat nuoria kosmopoliittisia naisia, jotka testasivat uuden aikakauden tuoman vapauden rajoja, rikkomalla sovinnaisia normeja. He leikkasivat tukkansa lyhyeksi, polttivat tupakkaa, ajoivat autoa ja nauttivat alkoholia epämääräisillä klubeilla, jossa tanssivat jazzia ja charlestonia. Hollywood tähdet Joan Crawford, Louise Brooks ja Gloria Swanson jäljittelivät tätä tyyliä valkokankaalla ja tekivät siitä muodikasta.

 

Merkki: A&M Classic

Koko:38 (5)

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Musta

Materiaali:

Päällinen, vegaaninahka

Sisäpohja, vegaaninahka

Ulkopohja, kumi

Korko: 10 cm

Kunto: Tyydyttävä, käytössä tai säilytyksessä tulleita kulumia ja painaumia ks.kuvat, pohjat erittäin siistit ja korkolaput kunnossa, hyvin vielä käytettävissä olevat kengät

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.