Flirttaileva PinUP PolkaDot

41.00

Ihasteltavaksi, vieteltäväksi ja käytettäväksi…kun haluat tuntea itsesi Naiseksi.

1 varastossa

Kuvaus

Super Cute!

Polkadot kuvioiset korkokengät Pin Up Couturelta. Seksikkäät, leikkisät rusetit kannoissa sekä sivussa. Punaiset korkeat korot ja musta-valkoinen pallokuvioitu satiinipinta. Naisellinen jalkaa kauniisti korostava platform malli. Polka Dot kengät tulisi olla jokaisen naisen fashionista-arsenaalissa.

 

Merkki: Pin Up Couture

Koko: 8 /38

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Musta, punainen, valkoinen, polkadot

Materiaali: tekstiilipinta ja keinomateriaali pohjat

Platform: 2cm

Korko: 11,5cm

Kunto: Käyttämättömät, vain soviteltu

 

PinUp Girl Clothing on Los Angelesissa suunnittelija Laura Byrnesin 1999 perustama yritys. Laura Byrnes toimi 30 vuotta taiteilijoiden ja muusikoiden valokuvaajana ennen siirtymistä vaatteiden valmistukseen. PinUp Girl Clothing valmistaa naisten vintage vaikutteisia vaatteita, jotka vahvistavat naisia omana itsenään. Naisvetoinen yritys uskoo vahvasti, että kauneus ei ole kyky, muoto, väri, ikä, koko tai sukupuoli, vaan jokainen voi tuntea itsensä kauniiksi.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...