GLAM satiinihousut

17.00

Eksoottiset BOHO, intiankeltaiset housut festarityyliin. Bershkan glamsatiini lounge housut yökerhoon, festareille tai vaan mukavaan hengailuun. Keltainen voimaväri ei jää huomiotta.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

1970-tyyliset housut

Bershkan upeat design brokadihousut. Miellyttävän pehmeät satiinipintaiset housut, valkoiset teree koristeet. Kaksi sivutaskua. Takana valetaskut. Joustovyötärö.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Bershka

Koko: XS

Mitat:

Pituus: 88cm

Vyötärö: 29cm (venyy 38cm)

Valmistusmaa: Turkki

Väri: Intiankeltainen

Materiaali: Materiaalilappu leikattu pois

Kunto: Hyvä kuntoinen, erittäin siisti.

 

Bershka perustettiin 1998 osaksi espanjalaista Inditex konsernia, joka on maailman kolmanneksi suurin vaateteollisuusjätti. Bershka ketjuun kuuluu yli 1000 liikettä yli 70 markkina-alueella. Bershkalla on tarkka imago, myymälät sijaitsevat uniikeissa arkkitehtuurisissa rakennuksissa, jotka ovat muutettu trendikkäiksi näyttelytiloiksi Bershkan arkkitehtitiimin avulla. Bershka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi vaatteita, joita inspiroi seikkailunhalu, uusimmat trendit niin muodissa kuin musiikissa ja sosiaalisissa verkostoissa. Inditexin muita brändejä ovat Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho ja Uterqüe. Inditex haluaa tulla tunnetuksi vastuullisena vaatevalmistajana ja vuodesta 2011 he ovat käynnistäneet lukuisia hankkeita, joilla säästetään energiaa myymälöissä, panostetaan kierrätykseen ja orgaaniseen materiaalinkäyttön.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.