Graafinen tunika COS

15.00

Graafisen kaunis tunikamekko. Ihastuttava vekkihelma.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Skandinaavista minimalismia

Cosin tyylikäs musta pusero, tunika, mekko. Ajaton klassikko. Ihanan pehmeää paksua kangasta. Tasainen musta elävöityy helman ja hihansuiden erilaisesta materiaalista. Väljä malli, joka sopii useammalle koolle.

Vintage

 

Merkki: COS

Koko: M

Mitat:

Olka-helma: 75cm

Kainalo-kainalo: 54cm

Vyötärö: 56cm

Hiha: 45cm

Valmistusmaa: Turkki

Väri: Musta

Materiaali: Päällikangas 75% viskoosi, 21% polyamidi, 4% elastaani, muu 67% polyesteri, 33% puuvilla

Kunto: Laadukas, ollut vähäisellä käytöllä ja huolellisesti pidetty

 

COS vaatteet ovat  graafisia, minimalistisia ja moderneja skandivaatteita, jota inspiroi arkkitehtuuri, grafiikka ja vahva design. Luonnonmateriaalit ja hillitty väriskaala tekevät COS vaatteista ajattomia klassikoita, ja vaatekaapin kulmakiviä, jotka sopivat muotikaudesta toiseen. COSin laatu on saanut kiitosta myös muotilehti VOGUEn toimittajilta. COS avasi ensimmäisen liikkeen 2007 Lontoon Regent Streetille, jonka jälkeen menestys on ollut nopeaa, liikkeitä on lähes 200 34 eri maassa. COSin omistaa H&M Group, mutta se toimii itsenäisesti. COS pyrkii 100% kestävästi hankittuihin materiaaleihin, tällä hetkellä luku on 86%. COS on enemmän kuin vain vaate: ”We think how they feel to wear and how the fabric is to touch, the sound it makes–we really think so much more about the experience and the function of things than just the garment.”

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.