Grapponia jalallinen malja

77.00

So pretty! Kirkas ja kimmeltävä grapponia kulho on aivan varmasti tarjoilupöydän keskipiste. Kohokuvioidut koristelut ja painava, paksu lasi ovat suomalaista designia kauneimmillaan.

1 varastossa

Kuvaus

Lasi herää eloon

Riihimäen Lasin GRAPPONIA sarjan jalallinen tarjoilukulho, hedelmäkulho, kirkasta lasia. Suunnittelija Nanny Still. Kohopintainen koristelu. Paksua puristelasia. Hienossa kunnossa. Korkeus 17cm, halkaisija 16cm, jalan korkeus 9cm.

Vintage 1968-1975

Nanny Still, suomalainen lasitaiteilija suunnitteli grapponia sarjan vuonna 1967 Riihimäen Lasille. Sarjassa on kirkkaan lasin lisäksi väreissä vihreä, sitruunankeltainen, meripihka, ametisti ja sininen. Sarjaan kuuluu erilaisia tarjoiluastioita ja koriste-esineitä. Sarjaa valmistettiin vuoteen 1975 asti. 

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.