Hääkirja, Legendary Brides, Letitia Baldrige

16.00

Unelmien hääkirja, jossa kuvataan ikonisimmat häät ja kaikkien aikojen kauneimmat morsiamet. Kirja antaa ideoita, kuinka toteuttaa tämä taika uudestaan. Inspiraatiota vintage häistä ja glamouria hehkuvia kuvia.

1 varastossa

Kuvaus

Jotain lainattua & jotain sinistä

Jacqueline Bouvier, Lady Diana Spencer, Grace Kelly, Wallis Simpson, Carolyn Bessette … muotivaikuttajia kautta aikojen, joilla oli oma yksilöllinen ja elegantti tyylinsä, Legendary Brides esittelee kaikkien näiden kuuluisuuksien ja monen muun upeat häät vaikuttavissa kuvissa ja osin harvinaisissa julkaisuissa.

Kirja tihkuu yksityiskohtia, kuvia ja ideoita kuningatar Victorian prameista hovihäistä 1840 Carolyn Bessettin intiimiin seromoniaan Cumberland Islandilla 1996. Hääperinteitä ja romantiikkaa ja kirjailija Letitia Baldrigen ohjeita ja neuvoja tämän päivän morsiamille. Ajattomia ideoita morsiuspukuun, kukkiin, hääkakkuun, seremonia musiikkiin, kutsukortteihin, pöytäkoristeisiin jne. 170 -sivuinen, runsaasti kuvitettu kirja tarjoaa vintage häistä kiinnostuneille jotain vanhaa, jotain uutta, ja jotain lainattua.

Legendary Brides: From the Most Romantic Weddings Ever, Inspired Ideas for Today’s Brides

kirjailija Letitia Baldridge

kustantaja HarperCollins (9 Jun. 2001)

englanninkielinen

Kirja on erittäin siistissä kunnossa, uudenveroinen.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.