Helmikoristeltu Art Deco-tyylinen pikkulaukku

17.00

Art deco aiheisesti koristeltu helmilaukku. Kaunis, himmeä satiinipohja, jossa kimmeltäviä lasi- ja metallihelmiä. Taidokkaasti kirjailtu. Suloinen pikkulaukku juhliin tai vaikka häälaukuksi.

1 varastossa

Kuvaus

Satiininen koristeellinen juhlalaukku

Brittiläisen Assessorize -ketjun kulta- ja lasihelmillä koristeltu ihastuttava clutch -tyylinen pikkulaukku. Valkoinen satiinipohja, jossa kultaisia, art deco -tyylisiä sulkamaisia kohokirjailukuvioita. Tummakultainen metallinen reunus, johon pussukkamainen laukku on kiinnitetty. Lukossa on koristeena kirkas, fasettihiottu kapussi. Laukussa on lyhyt (44 cm), irrotettava metalliketju.

 

Merkki: Accessorize

Pituus: 26 cm

Korkeus: 12 cm

Leveys: 1 cm

Valmistusmaa: Intia

Väri: Luonnonvalkoinen, kulta, hopea

Materiaali: Satiini, metalli, lasihelmi

Kunto: Hyvä, erittäin siisti ei tahroja, satiinissa ja metallireunuksessa pieniä kulumajälkiä, ei huomattavia ks.kuvat

 

Monsoon Assessorize on brittiläinen vaate- ja asustemyymäläketju, joka toimii erillisinä Monsoon ja Assessorize -kauppaketjuina. Peter Simon perusti Monsoon kaupan 1973 ja ensimmäinen Assessorize myymälä avattiin 1984 liikkeen naapuriin Covent Gardeniin Lontooseen. Liikkeen filosofia oli “small is beautiful” ja myynnissä oli boheemihenkisiä, käsintehtyjä, kasvivärjättyjä puuvilla ja silkki vaatteita ja asusteita, jotka oli valmistettu aasian pienissä artesaaniyhteisöissä. Ketjulla on nykyään 970 liikettä ympäri maailmaa. Useat tähtimallit ovat esiintyneet ketjun mainonnassa kuten Sophie Ellis-Bextor, Heidi Klum, Sophie Dahl, Mischa Barton and Lily Cole.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.