Tweed Henri Lloyd laukku

35.00

Ylellinen isompi tweed laukku Henri Lloydilta, pakkaa vaikka viikonloppureissulle maaseudulle.

1 varastossa

Kuvaus

Englantilainen viikonloppu laukku

Pehmeä, tweed villasekoitteinen reilunkokoinen laukku. Tukevat kantokahvat sekä irrotettava ja säädettävä olkahihna. Tyylikkäät Henri Lloyd monogrammi napit sekä hienostuneet kiiltonahka koristelut. Vetoketju kiinnitys. Sisäpuolella kaksi avointa sivutaskua sekä toisella puolella vetoketjutasku.

 

Merkki: Henri Lloyd

Pituus: 42cm

Korkeus: 38cm

Pohjan leveys: 14cm

Valmistusmaa: Kiina

Väri: harmaa, ruudullinen

Materiaali: Päällys: 70% polyesteriä, 30% villa, vuori 100% polyesteriä

Kunto: Laadukas, erittäin hyväkuntoinen, vain pieniä käytönjälkiä.

 

Henri Lloyd on yksi muutamista jäljellä olevista brittiläisistä heritage-brändeistä. Yritys valmistaa tyylikkäitä, klassisen kauniita, innovatiivisia ja huolella tuotettuja purjehdus- ja golfvaatteita, kenkiä ja laukkuja. Yritys on perustettu Manchesterissä, 1963 yhtiökumppaneina Henri Strzelecki ja Angus Lloyd. Henri Lloydin purjehdustakista tuli muodikasta 1980-luvulla, kun kaikki niin purjehtijat kuin muotitietoiset, milanolaiset nuoret halusivat purjehdustakin, Timberlandin purjehduskengät ja Levi’s 501 farkut. Henri Lloyd on hyvin tarkka siitä missä liikkeissä heidän tuotteitaan myydään ja minkä tuotteiden vierellä se esitellään.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.