Herkkä valkoinen joutsen

250.00

Ajaton rakkaustarina…intensiivinen onnenhetki, josta jää ikuinen muisto.

Minimalistinen, moderni ja feminiininen.

Kuvaus

Olet niin kaunis, täydellinen

Ranskalaisen muotitalo Sessúnin viimevuosien myydyin morsiuspuku Triana White Swan, irrotettavilla höyhenyksityiskohdilla olkapäillä. Malli on alunperin suunniteltu Sessùnin Oui -hääkokoelmaan vuonna 2018, mutta on jäänyt pysyväksi osaksi mallistoa suosionsa takia. Kevyt, himmeä kiiltoinen satiinimekko, jossa yksinkertainen suora yläosa ja draamaa tuova pliseerattu helma. Avoin, sensuelli selkä, johon ohuet olkaimet voi solmia suoraan tai ristiin. Kaksi koristeellista päällystettyä nappia ja vetoketju. Kuvat eivät täysin tee oikeutta näin hennon kauniille mekolle, kauniissa vintage kunnossa.

Merkki: Sessùn Oui

Koko: XS

Mitat:

Kainalo (huom!)-helma: 85cm

Kainalo-kainalo: 40cm

Vyötärö: 34cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Bulgaria

Väri: antiikinvalkoinen

Materiaali: 1.kangas 67% modaali, 21% nailon, 12% silkki, 2. kangas 58% viskoosi, 42% polyesteri

Kunto: Laadukas, käytetty kerran

 

Ranskalainen muotitalo Sessún julkaisee runollisia, unenomaisia hääkokoelmia, jotka hurmaavat vintage vaikutteillaan. Sessún käyttää rohkeasti loputonta valkoisten sävyjen palettia puhtaasta valkoisesta kermaan. Sessúnin hääpuvut ovat herkkiä ja siluetit feminiinisiä ja yksinkertaisia. Hienostuneita materiaaleja, käsintehtyä silkkiä ja pitsiä ja pehmeää, vintagehenkistä muotokieltä. Perustaja, suunnittelija Emma François on innokas maailmanmatkaaja ja antropologi, joka luottaa inspiraatiossaan tunteisiin ja vaistoon ja ideoihin, joita syntyy jokapäivä, kun hän lähtee ulos. “If you’ve got no feeling for what you’re doing it’ll never work! Sessùnin liikepaikat ovat valikoitu ja suunniteltu yksilöllisesti paikkakuntien kultttuuriperintökohteisiin esimerkiksi vanhaan paperitehtaaseen tai historialliseen rakennukseen, joissa on pyritty yhdessä taiteilijoiden ja arkkitehtien kanssa säilyttämään vanhoja tiiliseiniä ja puurakenteita ja korostamaan näitä käsintehdyillä taideoksilla. Sessún ei ole vain mallisto vaan leikekirjan omainen tarina inspiraatioista, satunnaisista kohtaamisista ja ystävyyssuhteista.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.