Hurmaava sulkamekko

25.00

Hurmaava, bohoromanttinen, hippityylinen sulkakoristeltu mekko. Väljät lepakkohihat luovat keijumaisen, kevyen siluetin. Riikinkukon sulat huokuvat art deco -tunnelmaa ja 1920-luvun nostalgiaa.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ivana Helsinki boheemi printtimekko

Miellyttävän tuntuinen trikoomekko, jossa on imarteleva venekaulus ja runsaat lepakkohihat. Vyötärö rypytetty kuminauhalla. Väljä malli sopii useammalle koolle.

 

Merkki: Ivana Helsini Paola Suhonen

Koko: 36

Mitat:

Olka-helma: 100cm

Kainalo-kainalo: lepakkohiha

Vyötärö: 33cm (venyy 47cm)

Hiha: 55cm

Valmistusmaa: EU

Väri: musta, korallinpunainen

Materiaali: 95% viskoosi, 5% elastaani

Kunto: Hyvä

 

Ivana Helsinki Paola Suhonen on suomalainen muotitalo, jonka tyyli edustaa skandinaavista estetiikkaa ja saa inspiraatiota slaavilaisesta melankoliasta, road trip romantiikasta ja nostalgiasta. Ivana Helsinki on tullut tunnetuksi vahvoista printeistä ja boheemista tyylistä. Siskokset Paola ja Pirjo Suhonen perustivat merkin 1998. Ivana Helsinki on kansainvälisesti menestynyt yritys, joka on esillä niin Pariisin kuin New Yorkin muotiviikoilla. Ivana Helsinki on tehnyt paljon eläinsuojelutyötä, ja pyrkii tuotannossaan edistämään vihreitä arvoja ja kestävää kuluttamista. Vaatteet suunnitellaan 100% Suomessa, myös tuotanto pidettiin pitkään Suomessa, mutta volyymien kasvaessa tuotantoa on siirretty myös muualle Eurooppaan, yhteistyötä tehdään mm. turkkilaisen perheyrityksen Simurg Tasarımin kanssa, kumppanit valitaan huolellisesti ja arvojen toteutuminen varmistetaan myös tuotannossa. Paola Suhonen vastaa kokoelmien suunnittelusta, ja hänen sanoin Ivana Helsinkiin pukeutunut on ”hän, joka kantaa tulta, ei vain hehkua”.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.