Madame X iltapuku

27.00

Jumalainen Black tie -iltapuku. Syvän musta, rohkea ja mystinen juhlamekko. Kontrastina dramaattinen, runsaasti pliseerattu helma ja paljastava, empire yläosa.

1 varastossa

Kuvaus

Musta pliseerattu juhlamekko

Täyspitkä super tyylikäs musta iltapuku, jossa on sensuelli syvään uurrettu kaula-aukko, topattu yläosa ja paljetti-timanttikoristeinen empire vyötärö. Upea soljuva, monenkertaisesti pliseerattu helma. Vuoritettu, alushame, vetoketju takana.

Madame X (1859-1915), pariisilainen hienostorouva Virginie Amélie Avegno Gautreau, herätti pahennusta suunnattomalla kauneudellaan ja salasuhteillaan. Hän oli ylväspiirteinen brunette, jolla kapea tiimalasi vartalo ja hyvin kalpea iho, jota hän korosti laventelipuuterilla. Madame X oli tunnettu eleganssistaan ja tyylistään ja skandaalilehdistön lemmikki, lukuisilla avioliiton ulkopuolisilla suhteillaan. Hän poseerasi useille merkittäville taiteilijoille, mutta tunnetuin on John Singer Sargentin 1884 maalaama Portrait of Madame X. Maalaus oli skandaali heti julkaisupäivänä Paris Salonissa. Hienostoväki ei ollut valmis siihen, että nainen poseerasi paljastavassa puvussa, avoimen keimailevasti ja häpeämättömästi, mikä oli ennenkuulumatonta ja sopimatonta aikakauden hienostuneelle ranskattarelle.

 

Merkki: Lissa

Koko: 3

Mitat:

Olka-helma: 155cm

Kainalo-kainalo: 42cm

Vyötärö: empire 36cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Musta

Materiaali: 100% polyesteri

Kunto: Käyttämätön, paljeteteissa muutamia lankavetoja muutoin upea kunto.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.