Jane Austen samettitakki

32.00

Empire vyötäröinen takki kuin suoraan Jane Austen romaanien maisemista. Runsas helma ja romanttinen, kukikas vuori. Idyllisiin syyskävelyihin pitkän mekon kanssa.

1 varastossa

Kuvaus

Pitkä country takki

Pitkä vakosamettitakki, pehmeää ja paksua materiaalia, kiinnitys edestä yhdellä napilla, voi napittaa molemmin päin. Läpälliset sivutaskut ja rintatasku. Takana helmassa halkio ja muotonapitus. Hieman levenevät hihat, hihansuissa yksi nappi ja kukikas vuori. Takissa yläosa kukikas puuvillainen vuorikangas ja alaosa satiinimainen vuorikangas.

Austenin Lizzy ja Marianne kävelivät Englannin pittoreskissa maalaismaisemassa, villinä kukkivilla niityillä, kukkuloilla, joilta avautuivat huikeat maisemat alas laaksoon, pienillä poluilla hämyisissä metsissä, ruusuntuoksuisilla puutarhakäytävillä ja läikkyvinä heijastavien purojen ja lampien rannoilla. Austenin romaaneissa kävely kuvasti vapautta, rohkeutta, itsenäisyyttä ja muutosta. Kävely antoi aikaa omille ajatuksille, romanttisille haaveille ja mahdollisuuden irrottautua hetkeksi rajoittavista sosiaalisisista normeista.

 

Merkki: Kaffe

Koko: M

Mitat:

Olka-helma: 110cm

Kainalo-kainalo: napitettuna 50cm

Vyötärö: napitettuna 45cm

Hiha: 65cm

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Kermabeige

Materiaali: Ei lappua, pehmeä vakosametti

Kunto: Hyvä

 

Kaffe on skandimuotia Tanskasta vuodesta 1993. Kaffen tyyli on luonnollinen, ajaton ja naisellinen. Laadukasta yksinkertaisuutta hienoilla yksityiskohdilla. Kaffe on tanskalainen DK konsernin brändi, jolla on useita eri brändejä mm. Blend, Cream, b.young, Culture, Pulz Jeans,  Saint Tropez, Fransa, Gestuz, Ichi, Inwear, Soaked in Luxury, Part Two ja Lounge Nine. 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.