Jeanne d’Arc Living pusero

31.00

Romanttinen ranskalaishelmi pehmeän vintage harmaan värisenä.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Brocante pitsi & puuvilla

JDL:n laatu pusero pitsireunuksilla. Ihastuttavan kevyt, puuvillainen pusero vintage fiiliksellä. Rypytetty levenevä helma, solmittava nyörikaulus, kaunis väljä malli, sopii monenkokoiselle.

 

Merkki: Jeanne d’Arc Living

Koko: M

Mitat:

Olka-helma: 66 cm

Kainalo-kainalo: 53 cm

Vyötärö: 55 cm

Hiha: 35 cm

Valmistusmaa:  ei tietoa

Väri: Harmaa

Materiaali: 100% puuvilla

Kunto: Laadukas, loistavassa kunnossa.

 

Tanskalainen Jeanne d’Arc Living on nostalgisen ranskalaisen maalaistyylin ja skandinaavisvaikutteisen brocanten ehdoton kuningatar. JDL valmistaa lifestyle, kodinsisustus, puutarhatuotteita, vaatteita, asusteita, huonejaluja, tapetteja ja maaleja. Suuri osa tuotteista on itse suunniteltuja ja käsintehtyjä. JDL julkaisee omaa lehteä 8 kertaa vuodessa seitsemällä eri kielellä ja kirjoja. JDL on perustettu 2004 ja yrityksen pääkonttori on idyllisesti vanhassa remontoidussa maatalossa, Tanskan maaseudulla Kondrupissa, joka toimii design suunnittelun ja tuotannon tilana, valokuvausstudiona ja tapahtumapaikkana.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.