Karl Lagerfeldin retromekko

57.00

Retro 1960 look! Vintage stretsimekko Karl Lagerfeldin signature -tyyliin korkealla kauluksella.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

1960 retro tyylinen MOD mekko

Harvinainen Karl Lagerfeldin Macylle suunnittelema Impulse -kokoelman mekko. Näyttävän fuksian värinen. Joustava, vartalonmyötäinen, polvipituinen mekko. Miellyttävän pehmeä. Koristeellinen rypytys edessä ja hihansuissa. Runsaat, kangaspäällysteiset nappikoristelut.

““I was thrilled to be asked to do this line. This is modern fashion—there are no borderlines. I love that I have a chance to be on both sides. To me Macy’s is the perfect department store in the US where everybody can find what they’re looking for without ruining their budget,” said Karl Lagerfeld. “That’s why I am happy to make this limited collection just for Macy’s. ”

Vintage 2011

 

Merkki: Karl Lagerfeld Impulse

Koko: S

Mitat:

Olka-helma: 96cm

Kainalo-kainalo: 41cm (venyy 50)

Vyötärö: 38cm (venyy 45cm)

Hiha: 75cm

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Fuksia

Materiaali: 96% polyesteri, 4% spandex

Kunto: Laadukas, vain pieniä käytön jälkiä.

 

Ikoninen muotisuunnittelija Karl Lagerfeld (1933-2019) tuli kuuluisaksi ranskalaisen Chanelin pääsuunnittelijana. Hän teki Chanelin buklee tweedistä, captoe -kengistä, kullatuista napeista ja CC -logosta kulttitavaroita, ja muunsi ranskalaisen muotitalon kansainväliseksi luksusimperiumiksi. Lagerfeld oli syntyjään saksalainen, mutta piti itseään aina enemmänkin eurooppalaisena. Hän suunnitteli uransa alkuvaiheessa useille muotitaloille mm. Pierre Balmain, Jean Patou, Tiziani, Charles Jourdan, Chloé, Krizia, Valentino. 1967 hän aloitti pitkäaikaisen työskentelyn italialaiselle Fendille ja 1982 Chanelille, 1984 hänen oma signature merkki lanseerattiin. ”Kaiser Karl” oli ristiriitainen hahmo, joka oli tunnettu suorapuheisuudestaan, ironiastaan ja työnarkomaniastaan. Hänen tunnusmerkkinsä pysyivät loppuun asti muuttumattomina, tärkätty valkoinen kaulus, mustat nahkakäsineet, tummat aurinkolasit ja hopeinen poninhäntä.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.