Sparkling hopeamekko

25.00

Huippumallien diva glamouria 90-luvun tyyliin. Häikäisevän upea, minimekko, jossa ihastuttava rusetti yksityiskohta selässä.

Sofistikoituneen lookin saat yhdistämällä mattamustiin sukkahousuihin ja mustiin samettikorkokenkiin, laimenna kimallusta jakkutakilla, neuleella tai nahkatakilla, arkikäyttöön kerrosta aluspaidalla ja rennoilla farkuilla, rohkeaa glamouria saat korostamalla metallin kiiltävillä asusteilla ja kengillä.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Holiday party paljettimekko

Bik Bokin häikäisevä mekko, hopeisilla paljeteilla. Täysin vuorattu, kimaltava paljettimekko. Selässä rusettikiinnitys.

 

Merkki: Bik Bok

Koko: S

Mitat:

Olka-helma: 80cm

Kainalo-kainalo: 42cm

Vyötärö: 45cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Intia

Väri: Hopea

Materiaali: 100% polyesteri

Kunto: Laadukas, ollut vähäisessä käytössä.

 

Bik Bok on pohjoismainen muotiketju, joka myy trendikkäitä vaatteita, asusteita ja meikkejä nuorille naisille. Vuonna 1973 Bik Bokin perustajat Kenneth Sandvold ja Olav Kongshaug suuntasivat nuorten naisten markkinoille trendikkäänä farkkumerkkinä. Ensimmäinen oma liike avattiin 1978, jonka jälkeen suosio laajeni, nykyään Bikbokilla on yli 200 liikettä Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Latviassa ja Englannissa. Tuontanto keskittyy 10 tehtaaseen Itä-Aasiassa ja Turkissa. 1991 Bik Bok liitettiin Varner muotikonserniin, johon kuuluvat Carlings, Volt, Cubus, Dressmann, Urban, Levi’s Store ja WOW. Bik Bok tekee yhteistyötä vierailevien suunnittelijoiden ja huippumallien kanssa mm. Mary-Kate ja  Ashley Olsen, Elsa Hosk, Jenny Skvalan, Charlotte Thorstvedt ja Elsa Ekman. Bik Bok Runaway Award tarjoaa myös kilpailun kautta mahdollisuuden nuorille alkaville suunnittelijoille esitellä ja saada myyntiin oman signature mallistonsa.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...