Kiiltonahkakengät, 1950 tyyli, Gabor

11.00

Nostalgiset granny kengät, laadukas valmistaja, nahkakengät kauniilla kiiltonahka päällisellä.

Yhdistä seksikkääseen librarian -lookiin, polvipituinen kellohame, peter pan -kauluspaita ja lyhyt, hyvin istuva neuletakki, modernisti mustaan poolopuseroon ja denimiin, tai tee Paris Chic, kellohelmaisen pikkumustan kanssa.

1 varastossa

Kuvaus

Granny Slingback -nahkakengät

Mustat kiiltonahkaiset slingback -avokkaat, 50-luvun tyyliin. Nämä kengät tuovat hienostunutta kiiltoa tyyliisi. Kengissä on pehmustettu muotoiltu sisäpohja, pehmustettu solkiremmi, joka kiinnittyy elastiseen nauhaan sekä tukeva korko. Kärki suippenee säilyttäen kuitenkin pyöreän muotonsa ja nahassa on kauniit leikkaus koristelut.

Mainoksessa vuodelta 1954 kirjoitettiin, ”Prettiest shoe on the avenue this month is a light and airy slingback pump.” Slingbackit oli helppo laittaa jalkaan ilman, että remmejä tarvitsi aukoa ja sulkea. Niitä käytettiin usein päiväkenkinä. Vogue kirjoitti 2019 ”The slingback heel is naked, fun, and sassy. It’s one of the hottest shoes to ever exist.”

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Gabor

Koko: 4½ (37)

Valmistusmaa: Itävalta

Väri: Musta

Materiaali:

Päällinen, aito nahka, kiiltonahkapinta

Sisäpohja, aito nahka

Ulkopohja, kumi

Korko: 7 cm

Kunto: Hyvä, pieniä kolhuja, nahkapinta ei rikkoontunut, siisti.

 

Gabor on saksalainen kenkävalmistaja, jonka on perustanut 1949 Bernhard ja Joachim Gabor. Heidän isänsä harjoitti nahkatarvikkeiden myyntiä jo vuodesta 1919. Gaborin kengät ovat laatutuotteita ja ammattitaitoiseti valmistettuja. Gabor suunnittelee omat lestit, jolloin mallistosta tulee omannäköinen ja laaja. Gabor toimii maailmanlaajuisesti. 90%  Gaborin kengistä valmistetaan heidän omissa tehtaissa  Euroopassa, Saksassa, Portugalissa ja Slovakiassa ja Itävallassa.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.