Jane Shilton kiiltonahkainen päivälaukku

9.00

Jane Shiltonin laatulaukku. Kaunis kiiltonahkainen laukku, klassinen muotoilu, ajaton malli. Tyylikäs pikkumusta.

1 varastossa

Kuvaus

Krokopintainen pikkulaukku

Laatumerkki Jane Shilton Clubhouse pikkulaukku. Pinta on kaunis krokokohokuvioitu kiiltonahkapinta. Muodikas krokopinta saa edullisenkin laukun näyttämään kalliimmalta kuin se onkaan. Helppohoitoinen ja kestävä. Erittäin näppärän kokoinen. Kiinteä kantohihna (40 cm). Kullattu koriste edessä, takana vetoketjullinen tasku. Sisällä toinen vetoketjullinen tasku. Sulkumekanismi vetoketju.

Vintage 1990-luku

 

Merkki: Jane Shilton

Pituus: 24 cm

Korkeus: 14 cm

Leveys: pohjasta 4 cm

Valmistusmaa: ei tietoa

Väri: Musta, kulta

Materiaali: Vegaanikiiltonahka, crocokohokuvioitu

Kunto: Hyvä. Siisti, kovapintainen, ei naarmuja.

 

Jane Shilton on brittiläinen yritys, joka on valmistanut naisten käsilaukkuja vuodesta 1933. Perheyritys toimii edelleen Lontoosta käsin, ja on nimetty Alexanderin vaimon Janen mukaan. Yritys painottaa toiminnassaan laatua, designia ja palvelua. Käsilaukkujen lisäksi valikoimaan kuuluu salkut, lompakot ja muut pienet nahkatarvikkeet. Jane Shilton valmistaa tuotteita sekä aidosta nahasta että keinomateriaaleista. ”Small or large, classic or contemporary, purely decorative or stylishly functional, Jane Shilton has the bag for you!”

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.