Kirsikanpunaiset ballerinat, Dumond

17.00

Naiselliset, kiiltävät, kirsikanpunaiset rusettinauha ballerinat.

Jokanaisen kaapissa tulisi olla ainakin yhdet ballerinat. Ballerinoja voi keleistä riippuen käyttää heti kevään korvilta loppusyksyyn saakka. Ballerinat taipuvat niin arki- kuin juhlapukeutumiseen, ehkä hyvin muodollista juhlapukeutumista vaativan tilaisuuden jättäisin väliin. Ballerinat voit yhdistää vaatteisiin, jossa nilkat saavat näkyä, pillifarkut, caprit, midi- ja minihameet ja mekot, jos tavoittelet herkkää balettitanssija vaikutelmaa, valitset tietysti tyllihameen. Myös farkkushortseja tai culotte housuja kannattaa kokeilla balleriinojen kanssa.

1 varastossa

Kuvaus

Kiiltonahka ballerinat

Ihastuttavat Brigitte Bardot ballerinat. Tasakärkinen kenkä. Kärjellä rusettinauhakoriste, jossa pienet kullanväriset, kuutionmuotoiset nauhanpäät.

Vuonna 1956 Brigitte Bardot pyysi suunnittelija Rose Repetolta kenkiä, jotka olisivat tyylikkäät ja mukavat kuin balettitossut, mutta sopisivat jokapäiväiseen käyttöön. Elokuvassa …ja Jumala loi naisen Bardot yhdisti Repeton punaiset ballerinat punaisiin caprihousuihin ja Breton paitaan. Kengät menivät massatuotantoon ja loppu on historiaa. Seuraavana vuonna 1957 Audrey Hepburn yhdisti mustat ballerinat pillifarkkuihin elokuvassa Funny Face ja suosio oli lopullisesti siunattu.

 

Merkki: Dumond

Koko: 37

Valmistusmaa: Brasilia

Väri: Kirsikanpunainen

Materiaali:

Päällinen, aito nahka, kiiltonahkapinta

Sisäpohja, vegaaninahka

Ulkopohja, synteettinen

Korko: 1 cm

Kunto: hyvä, vähäisiä käytönjälkiä.

 

Dumond on brasilialainen yritys, joka valmistaa laadukkaita kenkiä ja asusteita feminiiniselle, urbaanille ja modernille naiselle. Dumond on yksi Brasilian tunnetuimmista kenkä ja asustevalmistajista. Mallistoissa on vahvasti latinalainen sävy, värikkyys ja tyyli. Dumondin tuotteita myydään Brasilian lisäksi yli 50 maassa ympäri maailmaa.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.