Klassikko Camel villakangastakki

200.00

Ylellinen Camel takki on loistava, klassikko investointi syys-talven vaatevarastoon. Camel takki värinä sopii monen ihonväriin ja on helppo asustaa usealla eri värillä ja materiaaleilla. Osta nyt ja käytä vuosia.

Klassinen look yhdistä väreihin musta, harmaa, tummansininen, khaki, vanilja, valkoinen, pehmeä roosa, nude ja ruskean eri sävyt. Trendikkäämpi ja rohkeampi look yhdistä voimakkaisiin puhtaisiin väreihin punainen, keltainen, vihreä.

 

1 varastossa

Kuvaus

Morris Lady Camel takki

Morris Ladyn laadukas villakangastakki 100% virgin wool, uutta villaa. Takki on kauniin kamelinruskea, kuvissa 2 ja 3 väri on lähinnä todellista. Takissa on kaksi sivutaskua sekä kaksi sisä/povitaskua. Kolmen napin kiinnitys ja hihansuissa koristeelliset napit. Takana 30cm halkio. Villa on pehmeä luonnonkuitu, joka lämmittää, ei rypisty eikä sähköisty helposti. Villan pinnassa on luontaisia rasvoja, joiden ansiosta lika irtoaa siitä helposti. Paras hoito villakangastakille on runsas tuuletus.

Camel takki on ollut muodissa yli 60 vuotta. Jaeger lanseerasi camel takin 1919. Jonka jälkeen Kuuluisat muotisuunnittelijat ovat kaikki luoneet Camel takista omia versioitaan, mutta takki on aina säilyttänyt alkuperäisen olemuksensa. Elegantti camel takki on kuulunut niin filmitähtien, huippumallien kuin kuninkaallistenkin vaatevarastoon vuosikymmenien ajan. Camel takki kuvastaa ylellisyyttä, klassisuutta, hienostuneisuutta ja sen avulla on helppo päivittää arkinenkin asu astetta muodikkaammaksi.

 

Merkki: Lady Morris Stockholm

Koko: 42

Mitat:

Olka-helma: 100cm

Kainalo-kainalo: 52cm

Vyötärö: 54cm

Hiha: 64cm

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Camel

Materiaali: 100% virgin wool, vuori 100% viskoosi

Kunto: Laadukas, täysin vähäiselle käytölle jäänyt, käytetty max 3 kertaa. Ultra hienossa kunnossa, kuin uusi.

 

Ruotsalainen Morris valmistaa laadukkaista materiaaleista, huolella räätälöityjä, klassisia vaatteita naisille ja miehille. Jan Alsén perusti yrityksen JMAlsén Design AB vuonna 2004. Yritys aloitti miesten vaatteista, jotka saivat inspiraation brittiläisestä dandy- ja preppy -tyylistä ja italialaisesta räätälöintitaidosta. Naisten vaatteet tulivat mukaan vuonna 2013. Morris Lady kokoelmien inspiraationa ovat ikoniset muotivaikuttajat Coco Chanel, Jackie Kennedy ja Audrey Hepburn.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...