Lumottu puutarha

45.00

Unenomainen aamusumu, maaginen iltahämärä, päivän hehku, iltapäivän pitkät varjot ja ilta auringon kultainen valo, löytävät tiensä paratiisiin, taianomaiseen puutarhaan.

1 varastossa

Kuvaus

PARADISE FOUND

Gardens of Enchantment

Photographs by Clive Nichols

Photographs by Clive Nichols

Romanttisia ruusutarhoja, klassisia muotopuutarhoja ja hurmaavia luontopuutarhoja Englannista, Ranskasta ja Italiasta. Tämä on ennenkaikkea tunnelmallinen ja inspiraatiota herättävä valokuvakirja. Teksteinä aistillisia puutarharunoja ja oodeja suurilta runoilijoilta, Keats, Milton, Joyce…

Clive Nichols on yksi hienoimmista ja tunnetuimmista puutarha- ja kukkavalokuvaajista. Hän luo kuviin uskomattomia tunnelmia ja kaunista estetiikkaa, joka on herkkää ja koskettavaa. Salaisia puutarhaunelmia, täydellisiä yksityiskohtia, ylvästä arkkitehtuuria, 176 sivua inspiroivaa valokuvataidetta. Kovakantinen kirja, kansipaperit. Koko 29cm x 23cm. Julkaistu 2016 teNeues Publishing UK Ltd.

Kunto kuin uusi, vain kevyesti selailtu

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.