Magnolia Pearl taiteilijan takki

40.00

Vintagesävytteinen art robe, amerikkalaista BOHO designia.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Brokantti pitsi

Uniikki Amerikkalaisen Magnolia Pearlin laadukas takkimekko. Helmaan levenevä malli. Ohut, aavistuksen läpikuultava, teenvärinen. Antiikkipitsi yksityiskohdat nepparikiinnitys edestä. Löytö, jota voit pitää sellaisenaan tai kerrostaa vaaleiden luonnonmateriaalien kanssa.

Vintage 2016

 

Merkki: Magnolia Pearl

Koko: oversized, yksi koko

Mitat:

Olka-helma: 110 cm

Kainalo-kainalo: 65 cm

Vyötärö: 73 cm

Hiha: 51 cm

Valmistusmaa: Intia

Väri: tee

Materiaali: 100% puuvilla

Kunto: Hyvä.

 

Magnolia Pearl on vintage henkinen vaate- ja asustebrändi Amerikasta. Magnolia Pearlin koti on Fredericksburgissa Texasissa. Muotisuunnittelija Robin “Pearl” Brown ja hänen kumppaninsa John Gray käynnistivät toiminnan 2001. Magnolia Pearlin vaatteet valmistetaan luonnonmateriaaleista pellavasta, puuvillasta, silkkistä ja antiikkipitsistä. Look on valmiiksi kulutettu ja vintagesävyinen. Inspiraation kokoelmat saavat saduista, Texasista, latojen arkkitehtuurista, runoista, ranskalaisista vintage sirkusvaatteista, italialaisista vintage pellekengistä ja amerikkalaisista työvaatteista. Magnolia Pearlin vaatteet viestittävät vapautta, aitoutta ja mukavuutta. Kokoelmat ovat pieniä, uniikkeja ja käsintehtyjä. Magnolia Pearl on eettinen, vastuullisesti tuotteitaan valmistava ja etupäässä naisten pyörittämä yritys.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.