Marimekko Leeni

40.00

Suomalaista designia. Skandinaavinen, retro, graafinen, minimalistinen hame.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hillitty, moderni mustavalkoinen

Kotimaisen Marimekon tyylikäs, A-mallinen puolihame.  Laadukasta puuvillaa. Korkeavyötäröinen, erillinen alushame, sivutaskut ja vetoketju takana.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Marimekko

Koko: 36

Mitat:

Pituus: 68cm

Vyötärö: 35cm

Valmistusmaa:

Väri: Musta, valkoinen, kuvioitu

Materiaali: 97% puuvilla, 3% elastaani, vuori 96% polyesteri, 4% elastaani

Kunto: Laadukas, ei mainittavaa, erinomaisessa kunnossa.

 

Marimekko on suomalainen design yritys, jonka perusti Armi ja Viljo Ratia 1951. Marimekon vaatteet, asusteet, tekstiilit ja kodin sisustustuotteet ovat alusta asti olleet rohkeita värejä, kuoseja, kuvioita ja muotoja. Ratia halusi tietoisesti tehdä antimuotia, eikä seurata Pariisin muotilinjauksia. ”En varsinaisesti myy vaatteita. Myyn elämäntapaa. Marimekot ovat designia, ei muotia. Myyn pikemminkin ajattelua kuin mekkoja.” Marimekko myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa. Marimekon suunnittelijoita ovat mm. Maija Isola, Vuokko Nurmesniemi, Mika Piirainen, Ritva Falla, Jukka Rintala, Samu-Jussi Koski. Marimekon sisustuskankaat painetaan Suomessa, muut tuotteet valmistetaan noin 100 eri tehtaassa Euroopassa ja Aasiassa. Marimekko kertoo toiminnassaan panostavansa ajattomuuteen, vastuullisuuteen ja kierrätettävyyteen, ja on mukana materiaalikehityshankkeissa, joissa kehitetään uusia kestävän kehityksen vaatimuksiin entistä paremmin vastaavia materiaaleja.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.