Mascaró samettikorkokengät

40.00

Ylelliset, luksus samettikengät, syvän mustaa samettia, jota korostaa burgundin punainen sisäpuoli. Chic sexy peep toe -malli, jossa kärjet ovat kiiltävää kiiltonahkaa. Elegantit korkokengät special tilaisuuksiin.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vintage Jaime Mascaró espanjalaista designia

Laadukkaat designkengät Mascarólta. Aidot nahkakengät. Tikattu koristelu, pehmeä, musta samettipinta ja kiiltonahkakärjet. Erittäin miellyttävät jalassa. Pehmustettu kanta. Mukaan tulee alkuperäinen kenkälaatikko.

Vintage 2008

 

Merkki: Jaime Mascaró

Koko: 37 ½

Valmistusmaa: Espanja

Väri: Musta

Materiaali: Tekstiili, aito nahka

Korko: 9,5 cm

Kunto: Laadukas, vain muutaman kerran käytetty, olleet säilytyksessä kenkälaatikossa

 

Espanjalainen Mascaró aloitti käsintehtyjen balettitossujen valmistajana vuonna 1918 Mallorcan Ferreriesissä. Perheen kolmas sukupolvi valmistaa kenkiä yhä samassa paikassa, tuotanto on vain muuttunut luksusdesign kengiksi, brändeinä Jaime Mascaro, Ursula Mascaro ja Pretty Ballerinas. Mascaró käyttää vain parasta espanjalaista ja italialaista nahkaa. Kengissä tärkeintä on istuvuus, tyyli, käyttömukavuus ja laatu. Kengissä yhdistyy vanha käsityöläistaito sekä moderni teknologia. Mascaró suunnittelee kaikki mallit itse, valmistaa ne omassa tehtaassaan ja markkinoi eteenpäin. Mascarón kenkiä myydään 90 eri liikkeessä 22 eri maassa viidellä mantereella.