Maxi lamee mekko

17.00

1930-luvun tyylinen kultainen läpikuultava lameemekko. Minimalistisen ylellinen, läpikuultava maximekko.

1 varastossa

Kuvaus

Elegantti kimaltava mekko 1930-luvun hengessä

Vero Modan upea täyspitkä juhlamekko. Päällyskangas kimaltava, rypytetty, harsomainen lamee. Naruolkaiminen, beige alusmekko. Lyhyt raglanhiha. Joustovyötärö.

193o-luvun iltapuku muoti oli vartalonmyötäisiä, soljuvia, laskeutuvia mekkoja, jotka lähes koskettivat lattiaa. Materiaaleina olivat silkkimäiset kankaat, sifonki, kiinankreppi, satiini ja metallinen lamee. Simple luxury, kuvaa 30-luvun elegantteja, linjakkaita ja muodoltaan yksinkertaisia mekkoja, jotka korostivat naisten kaurismaisia vartaloita. Asuun yhdistettiin muhkeat turkit, koristeelliset viitat tai ylelliset samettitakit.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Vero Moda

Koko: S

Mitat:

Olka-helma: 154cm

Kainalo-kainalo: 45cm

Vyötärö: 33cm (venyy 43cm)

Hiha: 9cm

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Kulta,beige

Materiaali: 52% polyesteri, 48% metallikuitu

Kunto: Laadukas, ollut vain vähäisessä käytössä.

 

Vero Moda merkillä on valmistettu nuorten naisten vaatteita vuodesta 1987 asti. Vero Moda valmistaa trendikkäitä muotivaatteita panostaen yksinkertaiseen suunnitteluun, eloisaan ja mutkattomaan asenteeseen. Yritys on lähtöisin Tanskan Jyllannista ja sen perustaja on Troels Holch Povlsen. Vero Moda on osa perheomistesta suuryritystä, joka on perustettu 1975, jolla on yli 20 tuotemerkkiä ja 17 000 työntekijää. Muita merkkejä ovat Only, Vila, Pieces, Mamalicious, YAS, Selected femme, Junarose, Object Collectors Item, Noisy May, Jaqueline de Yong, Jack & Jones, Selected Homme, One Fashion, Outfitters Nation ja Name It ja Bianco Footwear. Vero Modan mainoskasvona on esiintynyt mm. brasilialainen huippumalli Gisele Bündchen. Vero Moda pyrkii käyttämään kierrätettyjä ja orgaanisia materiaaleja. AWARE by VERO MODA on vaatemallisto, joka on suunniteltu kokonaan näistä materiaaleista. Vero Modan vaatteet valmistetaan suurelta osin Turkissa.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.