Minimalistinen japanilaistyylinen pikkulaukku

13.00

Hillityn kaunis pieni laukku, jossa on valossa kevyt, himmeä kiilto, hurmaa yksinkertaisuudellaan. Ajattoman tyylikäs puu ja paisley kuvio yhdistettynä itämaistyyliseen teemaan, tekee tästä todellisen helmen. Sopii asusteeksi niin arki- kuin juhlapukeutumiseen.

1 varastossa

Kuvaus

Romanttinen juhlalaukku, Vintage Stories

Yksinkertaisen kaunis laukku. Lämmin, maanläheinen puu, itämainen kukka-paisley kuviointi, himmeä brokadipinta. Kappahlin Vintage Stories malliston hennon vaaleanpunainen pikkulaukku. Klipsiavausmekanismi. Sisällä vetoketjullinen pikkutasku. Kädessä kannettava malli.

Vuodesta 2009 Kappahl on julkaissut rajoitetusti myynnissä olevaa Vintage Stories -mallistoa. Vaatteet henkivät menneen maailman romantiikkaa ja nostalgiaa. Mallisto on pieni, mutta kokonainen kokonaisuus, jossa on huomioitu pukeutumisen eri osa-alueet. Mallistoissa on vahva vintage fiilis ja jokaisen kokoelman teema on erilainen, koska niissä palataan muodin historian eri aikakausille.

Vintage vuodelta 2012

 

Merkki: Vintage Stories, Kappahl

Pituus: 26 cm

Korkeus: 16 cm

Leveys: 2,5 cm

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Vaaleanpunainen, punainen, beige

Materiaali: Puu, polyesteri

Kunto: Laadukas, ollut hyvin vähäisessä käytössä

 

Kappahlin perusti Per-Olof Ahl Göterborgissa vuonna 1953, hän alkoi myydä Kappaffären liikkeen nimellä kohtuuhintaisia naisten päällystakkeja kellaritiloissa Göteborgin Kallebäckissä. Liikkeen filosofia oli ”Annamme monille ihmisille mahdollisuuden pukeutua hyvin.” Per Olofin mielestä takki ei saanut maksaa enempää kuin 139 kruunua, oli se miten tyylikäs tahansa. Pian kellarikauppaan järjestettiin linja-automatkoja ja liike myi 400 takkia päivässä.  Tänä päivänä KappAhl myy muotia naisille, miehille sekä lapsille, mutta pitää edelleen tärkeimpänä kohderyhmänä ”elämänsä parhainta aikaa eläviä naisia”. Ketjulla on myymälöitä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Puolassa. 57% Kappahlin tuotteista on kestävän kehityksen mukaista muotia.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.