Morsiusbolero

15.00

FAB tekoturkis bolero lyhyillä hihoilla morsiuspuvun tai iltapuvun päälle.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Talvimorsiamelle ihastuttava turkisbolero

Elegantti ja klassinen tekoturkis morsiamelle tai muuhun juhlakäyttöön. Ylellisen pehmeä ja runsas, norsunluunvärinen, satiinivuoritettu lyhyt takki. Alareunassa hakaskiinnitys. Käyttämätön, kuin uudessa kunnossa.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: SisterS point

Koko: M

Mitat:

Olka-helma: 37cm

Kainalo-kainalo: 48cm

Hiha: 30cm

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Ivory

Materiaali: 60% akryyli, 40% polyesteri

Kunto: Käyttämätön, kuin uusi.

 

SisterS point on tanskalainen, energinen ja cool skandibrändi, jonka on perustanut 1994 Allan Freivald. Ajatuksena oli perustaa nuorekas, trendikäs ja edullinen brändi, joka ei ole sidottu kahteen kertaan vuodessa ilmestyvään kokoelmaan vaan suunnittelua tehdään aina trendien ilmestyessä ja tarpeen mukaan. Uusia asuja pyritään lisäämään kokoelmaan säännöllisesti. SisterS pointin tyyli on raikas, leikkisä, pehmeillä sävyillä väritetty preppy -tyyli -klassinen, feminiininen ja urheilullinen.  SisterS point pyrkii jatkuvasti lisäämään kestävän kehityksen mukaisia tuotteita mallistoonsa, jotka on valmistettu orgaanisesta puuvillasta, kierrätetystä polyesteristä ja ECOVERO -viskoosista. SisterS point myös kierrättää tai lahjoittaa myymättä jääneet vaatteet uudelleen käytettäviksi.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.