Moss Copenhagen kukkamekko

28.00

Elegantti skandidesign mekko, minimalistisella silhuetilla. Romanttinen kukkakuvio, 70-luvun mallilla. Monikäyttöinen, ihana kerrostaa, myös syksyyn ja talveen.

1 varastossa

Kuvaus

70-luvun viboja ja tanskalaista laatua

Ihana kukallinen, MSCH Kitta Miram Dress. Pitkä maksimekko, pitkillä hihoilla. Madallettu vyötärö. Laskostettu helma. Sopii niin korkkareiden kuin lenkkareiden kanssa pidettäväksi. Suora malli. Ei vuorta. Kauluksessa kaksi piilonappia, varanappi.

Tanskalainen muoti tunnetaan maailmalla modernina, esteettisenä, rentona, yksinkertaisena, casuaalina, raikkaana ja leikkisänä. Etenkin Kööpenhamina on noussut suurien muotikaupunkien Pariisin, Milanon ja New Yorkin rinnalle. Street tyyli, muotiviikot, lukemattomat brändi ja designkaupat ja outletit. Mustaa, kerroksellisuutta, klassista tyyliä yhdistettyä trendikkäisiin yksityiskohtiin, eleganttia ja hienostunutta, rohkeita printtejä, feminiinistä ja toisaalta androgyyniä. Neutraalit väripaletit, yksiväriset vahvat muodot. Avantgardea ja käytännöllistä Kotoisaa ja hipsteriä. Orgaanisia ja luonnonmateriaaleja materiaaleja kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuna. Tanskalaista muotia edustavat mm. Ann Wiberg, Baum und Pferdgarten, Barbara i Gongini, Becköndergaard, Bruuns Bazaar, by Malene Birger, Custommade, DAY Birger et Mikkelsen, Designer Remix, Envii, Fonnesbech, Ganni, InWear, Ivan Grundahl, Just Female, Libertine-Libertine, Lovechild 1979, Mads Nørgaard, Munthe, Rotate, Saks Potts, Sand Copenhagen, Samsøe & Samsøe, Stine Goya, Won Hunred, Wood Wood.

 

Merkki: Moss Copenhagen, MSCH

Koko: S

Mitat:

Olka-helma: 128cm

Kainalo-kainalo: 51cm

Vyötärö: 50cm

Hiha: 60cm

Valmistusmaa: Intia

Väri: Musta, keltainen, kukallinen

Materiaali: 100% viskoosi

Kunto: Laadukas, ollut muutaman kerran käytössä, kuin uusi.

 

Moss Copenhagen on tanskalainen merkki, jonka vaatteet, asusteet, kengät ja korut edustavat minimalistista ja yksinkertaista skandimuotia. MSCH on tunnettu maanläheisistä väreistä, feminiinisestä tyylistä ja yksinkertaisista silhueteista. MSCH tarjoaa edullisempaa tanskalaista laatumuotia kaikenikäisille naisille. MSCH:lla on 17 omaa liikettä Tanskassa, Norjassa ja Hollannissa ja 300 jälleenmyyjää ympäri maailmaa.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.