Moulin Rouge burleskimekko

42.00

Vintage helmi, supersöpö teen värinen mekko, viettelevällä ja sensuellilla tylli helmalla.

1 varastossa

Kuvaus

Romanttista kukkapitsiä

Runsaasti erilaisilla pitseillä koristeltu mekko, korsetti tyyliin muotoiltu yläosa, joka on kuitenkin pehmeää materiaalia, ei luita. Lyhyt kolmikerrostetttu tyllihelma. Vetoketju sivussa. Kahdenlainen pitsireuna kiertää yläreunan. Pitsinen yläosa on vuoritettu, tyllihelmassa ei alushametta. Säädettävät olkaimet. Väri on teenkeltainen vintage tyylinen värjäys, jossa on luonnostaan laikukkuutta ja erivärisyyttä.

 

Merkki: JDL, Jeanne d’Arc Living

Koko: Ei lappuja tarkista mitat

Mitat:

(huom!) kainalo-helma: 76cm

Kainalo-kainalo: 46cm

Vyötärö:  44cm

Hiha: –

Valmistusmaa: ei tietoa

Väri: teen keltainen

Materiaali: 100% puuvilla

Kunto: Hyvä, ollut lähinnä koristeena

 

Tanskalainen Jeanne d’Arc Living on nostalgisen ranskalaisen maalaistyylin ja skandinaavisvaikutteisen brocanten ehdoton kuningatar. JDL valmistaa lifestyle, kodinsisustus, puutarhatuotteita, vaatteita, asusteita, huonejaluja, tapetteja ja maaleja. Suuri osa tuotteista on itse suunniteltuja ja käsintehtyjä. JDL julkaisee omaa lehteä 8 kertaa vuodessa seitsemällä eri kielellä ja kirjoja. JDL on perustettu 2004 ja yrityksen pääkonttori on idyllisesti vanhassa remontoidussa maatalossa, Tanskan maaseudulla Kondrupissa, joka toimii design suunnittelun ja tuotannon tilana, valokuvausstudiona ja tapahtumapaikkana.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.