Moulin Rouge taulu

19.00

Hurmaava Pariisin La Belle Époqueta kuvaava maalaus. Hevosvaunut, juhlivat ladyt ja silinterihattuiset miehet sekä häikäisevä Moulin Rouge tunnelmallisessa Montmartren yössä.

1 varastossa

Kuvaus

Kuuluisa Pariisin punainen mylly aiheinen taulu. Kopio ranskalaisen taiteilijan Antoine Blanchardin kuuluisasta maalauksesta Le Moulin Rouge. Impressionistinen tyyli. Kehystetty.

Montmartren boheemissa kaupunginosassa lokakuussa 1889 avasi ovensa kuuluisa kabaree Moulin Rouge. Belle Époque, ”kaunis aika”, sai pariisilaiset villiintymään vapaudesta ja hauskanpidosta. Montmartren yössä kohtasivat niin nuoret taiteilijat, elegantit ladyt, vaikutusvaltaiset miehet, uhkapelaajat kuin pahamaineiset naisetkin. Moulin Rouge oli place to be, glamouria ja glitteriä huokuva sisustus, lukuisat peilit, kimaltelevat kristallikruunut, itämaiset matot ja kultaiset satiiniverhot tekivät paikasta ylellisen ja eksentrisen. Kabaree houkutteli kupliviin samppanja huuruisiin iltoihin kuuluisilla tanssijoilla ja viettelevällä ja skandaalimaisella can-can tanssilla.

 

Mitat:

Leveys: 39,5cm

Korkeus: 32cm

Syvyys: 2cm

Kunto: Hyvä

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.