Muotikirja, Tomboy Style

13.00

Inspiroiva kirja poikatyttö tyyliin, Kirja on täynnä kuvia legendaarisista poikatytöistä, jotka muuttivat tyylillään historiaa kuten Jane Birkin, Coco Chanel, Susan Ford, Osa Johnson ja Marlene Dietrich.

1 varastossa

Kuvaus

Poikatyttö tyyliä

Poikatytöt ovat itsevarmoja, kapinallisia ja seikkailunhaluisia. Tyyli on rohkea, raivokas ja seksikäs, itsenäinen, rajoja rikkova ja omapäinen.

Kirja sisältää sävähdyttäviä ja häikäiseviä kuvia erilaisesta poikatyttötyylistä. Miesten vaatteiden inspiroima muotityyli on kasvattanut suosiotaan vuosisadan aikana ja siirtynyt marginaalista mainstreamiin.

Kirja on 128-sivuinen visuaalinen historia viimeisimmän 80 vuoden ajalta naisten tyyliin, joka on syntynyt maskuliinisuuden ja feminiinisyyden rajamaastoon, kirja esittelee muodin ja tyylin kehittymistä ja ikonisia poikatyttöjä.

Kirjan pohjana on los angelilaisen kirjailijan Lizzie Garrett Mettlerin 2010-15 julkaisema palkittu Tomboy -blog, kirjailija on kirjoittanut myös Vogueen, Elleen, The Los Angeles Timesiin, Condé Nast Traveleriin ja moniin muihin julkaisuihin. Hän käsittelee niin muotia, elämäntapaa, kulttuuria kuin sosiaalisia aiheita.

Tomboy Style: Beyond the Boundaries of Fashion

kirjailija Lizzie Garrett Mettler

kustantaja Random House Incorporated, 2012

englanninkielinen

 

Kirja on erittäin siistissä kunnossa, uudenveroinen.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.